• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

kıslar malum ben göreve başladım bugün ilk defa bu kadar ayrı kaldık balığımla senağlama
çok özledim :çok üzgünüm: onu.gelir gelmezde baktımki kargo gelmiş teyzesinden içinden de bu kıyafetler çıktı :) hemek giydirip ekleyeyim dedim süprizzzzz

ayyy maşallh :nazar:
nekadrloıktı canım yaa yürüyomu???

dfn1hq3.jpg

w468.png

defnenin tatil halleri

füfüs senin cimcime tam bi cimcime maşalhh
elbisesi cok ciciii

biz de sizi özledik teyzeleri
kızlar artık fotoğraf çekerken çok zorlanıyorum, sürekli hareket ediyor, sabit durmuyor
doğru düzgün 1-2 tane çıkıyor bir sürü çekince
küçükken ne güzeldi, koydğumuz yerde duruyorlardı, bir sürü güzel foto çekiyorduk
büyüdükçe hiç çektirmez bunlar bize walla

kızlar artık fotoğraf çekerken çok zorlanıyorum, sürekli hareket ediyor, sabit durmuyor
küçükken ne güzeldi, koydğumuz yerde duruyorlardı, bir sürü güzel foto çekiyorduk

maşallah defneye çok tatlı annesi butun bebişler çok tatlı hepsine nazar değmesin :nazar::nazar: füsfüscüm bende zorlanıyorum fotoğraf çekereken makineyi ayarlıyorum 6 tane üstüste çekiyo hangisi güzel olursa artık işimiz bundan son dahada zor

aynennn dün bi çekeyim dedim öldüm çekemedim foto makinasına uzanıyo herseferinde:emir_bebek:

bugun hava soguk sürekli yagmur yagıyor bizde pencereden yagmuru seyrediyoruz ve uyuyoruz şimdi uykudan kalktı pijamalarla bugün cici giymedik ablaları:)
grnt063wz6.jpg

kıslar malum ben göreve başladım bugün ilk defa bu kadar ayrı kaldık balığımla senağlama
çok özledim :çok üzgünüm: onu.gelir gelmezde baktımki kargo gelmiş teyzesinden içinden de bu kıyafetler çıktı :) hemek giydirip ekleyeyim dedim süprizzzzz

hepsi çok tatlı ya bebeklerin :ecrin_bebek:
bu arada ben ömişin teysesi:lepi:
oluşuuumu çok ösledim ama ben senağlama

Back