• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

kızlar burda da hava çok güzeldi bizde oğluşu alıp gezmeye gittik hihoyyyt işte babacık ve oğluş :asigim:

bizde bugün gezdik biraz. alışverişe gittik. ilk kez kızımı alışveriş arabasına oturttum.
iyiki emziği yanımdaymış. onu vermesem arabaya saldırıyordu ağzıyla :))
oturduğu yerdende reyonlara uzanmaya çalışıyodu. ama tehlikeli olduğu için raflara pek yaklaşmadık.
spa0820eh3.jpg

w480.png

cres kara kuzuma maşallah kız bizimki yana devrilir öle oturtsam
ballı badem zatenn mimlendi prenses olarak buranın prensesi onada maşallahh..
pericik evet hiç eşine benzemiyor aynı senn:))))))))))))

senace kzına maşallah.bu oyuncağın adı ve fonksiyonundan bahsdebilir misin?tavsiye ediyor musun?

CANIM PLAYSKOOL EĞLENCE MERKEZİ.
TAVSİYE EDİYORMUYUM EVET EDİYORUM.
BENiM KIZIMIN KESİNLİKLE ÇOK SEVDİĞİ BİR OYUNCAK.
O OYUNCAK SAYESİNDE TUTUNARAK AYAĞA KALKABİLİYOR.
HAREKET EDEN PARÇALARINI GÖZLEMLİYOR ve TUTMAYA ÇALIŞIYOR.
DAHA ÇOK ANNEDEN DENEYiMLERİNİ DUYMAK İSTERSEN.

Hasbro | Playskool BU SİTEYİ ZİYARET EDEBİLİRSİN.

ST04148BR.JPG

Eğlence Merkezi

(9 ay +) Bebeklerin yeni eğlencesi! Sevimli sesleri ve neşeli melodileriyle bebekleri eğlendirerek ayakta durmaya teşvik ederken,
bir yandan da farklı el ve parmak egzersizleri yapmalarını sağlıyor.
Mekanizmanın içindeki hava akımı sayesinde uçan kelebekler, zıplayan kurbağalar gibi
hareketli parçalarıyla bebekleri büyülüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
bizde bugün adda gittik
büyük dayıya yani benim dayıma ziyarete gittik benim minik opluşumda bunları giydiii :))

pagefs2.jpg

teşekkürederizzz
birazda tarz takılalım diidk yaww
hep oluyo eşofmanlaaa
aaaa

evet evett süper benziyorr hatta üstü okumasam ikisi aynı sanmııiştım:))maşallah ikisinedee...

bm senin oğlunla kendi oğluşumu çok benzetiyorum :nazar: maşallah yakışıklılar ikiside :)

inan sen dmeden önce dün gece bende eşimi çağırdım gel bak biizm oğlana ne kadar benziyo dedim oda ççok benzetti:roflol:
maşallah senin tosunda çok yakışıklıı:nazar:

B&M SENİN OĞLUŞ KAÇ AYLIK MAŞALLAHI VAR.
EVET BENDE PERiNİN OĞLUŞUYLA BiRAZ BENZETTİM.

TEKNO DOĞUYU ÖZLEDİM HABERiN OLSUN....

canımmm bende farkedilecek diyee korkuyordum bak farketmişin:))tamam en kısa zamnda resim ekliyorum...senin kuzuna bakmaktan benimkine sıra gelemedi:))) çok seviyomrum ben ama pamuğu maşallahh...

senace canım 11. ayı bitiyo :))))
evet teknoo seninki nerdeee???

canımmm bende farkedilecek diyee korkuyordum bak farketmişin:))tamam en kısa zamnda resim ekliyorum...senin kuzuna bakmaktan benimkine sıra gelemedi:))) çok seviyomrum ben ama pamuğu maşallahh...

FARKETMEZMİYİM KOCA GÖZLÜ, KÖFTİŞ DUDAKLI YAKIŞIKLININ YOKLUĞUNU.
BU ARADA DUDAKLAR ve GÖZLER ÇOOOK GÜZEL ÇOK CAN YAKACAK...

Back