• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

Bebişlerin fotoğraflarını hangı programda yapıyorsunuz acaba?Çok güzel olmuş hepsi..

:
doğukan canımm..birinci dişimiz çıktı ikinci yolda canımm seninkinden naberr...diş varmıı..uslumu kuzucukk...seni yormuyordur inşallahh..

ismide çok güzelmiş maşşallah kendi gibi:nazar:, bizimde birinci eçen hafta çıktı 2. de dün çıkmış sonunda.. maşallah uslu ya hiç üzmüo beni, hem bişi yaptım özelden anlatırım canım bi ara:)) artık daha uslu yani:))

tamam canımm görüşelimm en kısa zamanda ..bakım kuzu ne yapmışş...:))maşallahhh...incilerinee...

bugünü de göndereyim bende iyi alıştım yani:)) resmi göndermeye vakit buluyorum da yazık üstünü giydirmedim adam gibi paspal bugün benim oğlum, kusmasını bekliom:)) nasıl olsa değişcek mecbur, valla yıka yıka bitmio tembellik yapim acık:))

tüm bebişleri öpüyorum

5ocak7wn2.jpg

w640.png

5ocak4tl8.jpg

w640.png

Son düzenleme:
BÜTÜN BEBİŞLERE BENDEN NAZAR BONCUĞU :nazar:

RHODORA OĞLUN İÇİN KUSMASINI BEKLiYORUM YAZMIŞSIN.
KUSUYORMU SÜREKLİ?

BÜTÜN BEBİŞLERE BENDEN NAZAR BONCUĞU :nazar:

RHODORA OĞLUN İÇİN KUSMASINI BEKLiYORUM YAZMIŞSIN.
KUSUYORMU SÜREKLİ?

evet canım bu aralar öyle biraz, emmek istemio biberonla mama filan veriyorum irmikli ballıya bayıldı, doysada devammı dio ne illaki fazlasını acık da olsa çıkarıyo, zaten ağzının suyu çok akıyo diş çıkarcam diye ondan dolayı sürekli üstünü değiştiriyorum hep ıslak:((

senin fıstığa bayılıyorum pek tatlı maşşallah:nazar:

evet canım bu aralar öyle biraz, emmek istemio biberonla mama filan veriyorum irmikli ballıya bayıldı, doysada devammı dio ne illaki fazlasını acık da olsa çıkarıyo, zaten ağzının suyu çok akıyo diş çıkarcam diye ondan dolayı sürekli üstünü değiştiriyorum hep ıslak:((

senin fıstığa bayılıyorum pek tatlı maşşallah:nazar:

anladım canım olur bzaen öyle.
aman önemli bir şey olmasında fazla yediğini çıkarması normal zeten...

arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum bütün bebişleri izlerken maşallah demeyi ihmal etmeyelim bütün bebişlerimizi allahım nazardan sakınsın yarabbim

grnt011of0.jpg

grnt014jy6.jpg

bizim dün dışarıda işlerimiz vardı iki arada bir derede kızım sevinsin dedim hemde ben dinlenmiş oldum parkta oturduk biraz gıremedım nete yenı ekledım daha dünkü resmimizi

dısarı cıkacaktım benım diş fırcaladıgımı gördü kıyamewtı koparda onada verecekmışım fırca macun [G]http://img27.imageshack.us/img27/2231/grnt041jy8.jpg[/IMG]

grnt044db9.jpg

tryel9.jpg

Son düzenleme:
pazartesi günü göreve başlıyorum o yüzden deli gibi temizlik yapıyorum kızlar delikafadulden
tabi doğu peşimde kaydirigubbakcemile çok yoruldum çokkkkk....

Back