• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

senace arkdaşımın yardımıyla bunu yapa bıldım ancak begenecekmı bakalım yenı denıyorum daha ögrenınce daha güzellerını yaparım inşallah

25406852my5.jpg

bjhuvz4.jpg

Son düzenleme:
hülyacım teknocum saolun canlarımm
kıss hülyoşumm sen bi evlen hayırlı kapılara git inşlh ta RABBİM sanada hayırlı bi evlat verir inşlh

özloş06 tam tosun vallah :)))

Betüş aminnnnnnnnnnn :Saruboceq:
Güzel duaların için çok saol cnm Şeniz

Fater,asorti,B&M,piraye hira, maviş ve pericik kızlar 40,000 kere maşallah kuzucuklarınıza hepsi birbirinden tatlılar...
Özloş senin arkadaşın bebeğide tam bir tosun maşallah..
Allah bağışlasın yavrularınızı kızlar..

teknolog ben de istiyorum o hediyedennn iki resim mi lazım ona arka sayfalarda var dı bir resmimiz dahaa

çiğdemcim saol hayatım.................
maşallah bütün bebişler süper....

asortim sen yükle buraya ben saana yapar eklerim canımm...hangilerini seviyorsann .öptüm ebbeğini ve seni..

canım hoş geldin çok sevindim seni gördüğümee.nasılsınn..kuzunu özlemişimm:)) daha önce çok küçük halini görmmüştüm maşallah kuzuşaa:))

hoşbulduk tatlım ya, geldim sonunda özlemişim seni burayı, büyümüşüz dimi dişler çıktı sonunda 2 tane şükür çok sevindim canım ya

3. böcüğünün ismi ne teknologcum hep merak ettim ben ama ya duymadım ya hatırlayamıyorum desene bi

doğukan canımm..birinci dişimiz çıktı ikinci yolda canımm seninkinden naberr...diş varmıı..uslumu kuzucukk...seni yormuyordur inşallahh..

Back