Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

ikra hanım pek bi tatlı olmuş maşallah, bi o kadarda havalı, doğum gününe gidiyorum diyemi bu hava

ikra hanım pek bi tatlı olmuş maşallah, bi o kadarda havalı, doğum gününe gidiyorum diyemi bu hava

teşekkür ederiz :) tek kız ya doğumgününde sanırım o yüzden havalı biraz bizim kız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tek tek yazamıyorum ama hepsi birbirinde şeker olmuş yinee bende koyardım ama oğluşum hastaa(((((((

Senace kızın çok şeker maşallah..
Çok da güzel o yüzden ne giyse yakışıyor....

TEŞEKKÜR EDERİM ÇİĞDEM.
SENDE DE 2 TANE SANIRIM ALLAH BAĞIŞLASIN.
BÜTÜN ÇOCUKLAR SEVİMLİ DEĞİL Mİ?hihoyyyt

DÜN GEZMEYE GİTTİ, ÇOK MUTLU OLMASINA RAĞMEN PEK PAS VERMEDİ
delikafadulden

senace süper olmuş kırmızılarla pamuk hanım..ama bayağı bayağı basıyorr etrafala ilgileniyor ne kadarlık oldu canım maşallahh tontişee.ordaki anne annemi sana benziyordaa teyzeoşş elllerindn öptüm kendisinin torun gezdirmeyede çıkarmış:))

senaya maşallah çok tatlı annesi ikranın henüz resmini koyamıyorum misafirlerimiz gelicek uyansın giydirceğim fırsat bulursam resmini eklerim herkese sevgiler...

CANIM KIZIM 7 AYLIK OLACAK ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA.
BABAANNESİYLE ÇIKTI GEZMEYE :)
TORUN GEZDİRMEK ANNEANNENİN ve BABAANNENİN EN KEYİF ALDIĞI AKTİVİTELER ARASINDA :)
DURUM BÖYLE OLUNCA GEZMEYE ÇOK DÜŞKÜN BANA DA BÜYÜK KOLAYLIK OLUYOR. sırnaşık şeysırnaşık şey

senace maşallah kızınaa ama fazla gezdirme sonra evde tutması zor olur sölim sana:))))

ne güzel ya,havalr iyiyse değerlendirin.doğuda gündüz bile eksilerde oldugu için korkuyoruz,sabah bakıcıya götürme zorunluluğu olmasa çıkmayız herhalde :) o da kozmonot,atkı , şapka ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…