Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

senace maşallah kızınaa ama fazla gezdirme sonra evde tutması zor olur sölim sana:))))

O ZAMAN DA BABASI DÜŞÜNSÜN sırnaşık şey

HAVALAR ÇOK GÜZELDİ GEÇEN HAFTA BOYUNCA BİZDE HER FIRSATTA ÇIKTIK DIŞARI.
ŞİMDİ YİNE SOĞUKLAR GELDİ, ZOR ÇIKARIZ ARTIK.
BİRDE İNDİRİMLER BAŞLADI YA, ONLARI KAÇIRMAKTA iSTEMİYORUZ KIZIMLA... :çok üzgünüm:

................................................................................

bizde dün gittik gezmeye bugün geldik evimize :) gelir gelmezde gördük elif senamızı vurulduk yine delikafadulden

HOŞGELDİNİZ EFENDİM.
BİZ DÜNÜR OLURSAK İYİ ANLAŞACAĞIZ BELLİ.
BAKSANA GEZMEKTEN EVE GİREMİYORUZ. sırnaşık şey

KIZIM UYUYOR UYANSIN DA BAKSIN FOTOLARA.

YAKIŞIKLI OĞLUŞUNA DA MAŞALLAH DEMEYİ UNUTMAYALIM.

senace kıss koyma şu pamuğun resimelrini vallah nazar diycekk
şaka şaka koy koyy cok tatlı yaaa cok güleç maşallhh tontişş fıstıkk kıyafetleride cok ciic yaa
ahh bide kızım olsa başkada bişi istemem yaa

sena maşallah kuzunaa..füsfüs merveciği bayadır görmüyordum maşallah kuzuyada annesi çıksın olsun ne güzel anne kızz..sendede hiç kilo yok bacım nirde kilolar:)))))))))))))

valla biz leyleği havada gördük oğluşumla :lepi: gezip duruyoz.

günaydın arkadaşlar butun bebekler çok tatlı maşallah hepsine biz de bugun evdeyiz buda resmimiz

FÜSFÜS ZAYIFLIĞINI KISKANDIM VALLA, MAŞALLAH KIZINA ve SANA...

İKRAAA KIZININ TULUMUDA ÇOK GÜZEL, ONU DA KISKANDIM sırnaşık şey KIZINDA TAM CİVCİV MAŞALLAH NAZAR DEĞMESİN.

ŞULE SENİN KIZIN KAÇ AYLIK MAŞALLAH DESTEKSİZ RAHAT OTURMUŞ :), ONUNDA HEM BADİSİNİ HEM KİTABINI KISKANDIM.

HEPİMİZİN BEBEKLERİNİ KORUSUN RABBİM.

ÇOK KISKANCIM DEĞİL Mİ?
sırnaşık şey

senACE SEN KENDİNE BAK BACIM SENİN KIIZ TIRMANMIŞ HER YERE BENDE ONU KISKANDIM:))))))))VALLA BİZİMKİ Bİ DÖTÜNÜ KALDIRA BİLSEE NELER YAPACAKTA KALDIRAMIYOR KOCA DÖTÜNÜ...KIYAFETLER SÜPER YAA KIZININ TURUNCUYU KOTU ÇOK SEVERİMM..GEL BİR HAFTALIĞINA BEBEKLERİ DEĞİŞİEKK BEN BİRAZ YİYİM KUZUNU:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…