senACE SEN KENDİNE BAK BACIM SENİN KIIZ TIRMANMIŞ HER YERE BENDE ONU KISKANDIM:))))))))VALLA BİZİMKİ Bİ DÖTÜNÜ KALDIRA BİLSEE NELER YAPACAKTA KALDIRAMIYOR KOCA DÖTÜNÜ...KIYAFETLER SÜPER YAA KIZININ TURUNCUYU KOTU ÇOK SEVERİMM..GEL BİR HAFTALIĞINA BEBEKLERİ DEĞİŞİEKK BEN BİRAZ YİYİM KUZUNU:))))))))
çok şekersiniz kızlar yaa
ben de sizin bebişlerin cicilerini kıskanıyorum, bizim o kadar değişik cicimiz yok
bi de fotolarınızı kıskaniyorum, ben öyle yapamıyorum sizinkiler gibi değişik değişik
ay çok kıskanç gördüm kendimizi:))
evet ama dimi...ifadeleri bencede çok benziyor........
füsfüsüm program var photoscape photoshine bunları indir canımm send eyaparsın defneciğin resimleri yok yapamam dersen bana gönder veya albüme ekle ben hallederim kuzumun resimlerini.
özlemcim valla süper bir benzerlik varr az daha büyüsün çok daha benzerler bencee.
senace sen durmadan kuzuya kıyafetmi alıyo n ne datlu kıyafetler ölee..valla ben bakmaya kıyamıyorumm...........
biz de anneme gelirken lcw nin kocaman bir mağazasına girdik karabükte
o 60 tllik astronotlar bile 25 e düşmüş, ordan birşeyler aldım kızıma
bir de seneye kış ne kadar olacak kestiremediğimden pek almak istemedim, başlarda çok hızlı büyüdü bizimki
özloş yeğenin çok tatlı maşallah, gözlerine sert ifadesine bayıldım, senaya da benziyor hakkaten
teknocum o programları inidridm, yapıyorum ama şu son gönderdiklerinizden olmuyo benim photoshine eski mi acaba
sadece çerçeve modelleri var, her kutuya aynı resmi koyuyor bir de
offf teknoloji özürlüyüm bu konuyla sizi çok meşgul ettim yaaa
kusuruma bakmayın artk sormaya utanıyorum
photoscape de öyle kelebekler çiçekler böcekler bulamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?