How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

2101050fa4.jpg

w800.png

şule 46 resmi görünce bizim ev zannettim bazen kızın oyuncaklarından adım atacak yer kalmıyor bize demekki sadece bizim ev dağınık değil valla bazen pazar yeri gibi oluyor allah bağışlasın kızında çok tatlı

Son düzenleme:
pericik 55 oğlunun ev hali buysa artık dışarıyı düşünmüyorum maşallah çok yakışıklı ve şık beyefendi

yahu işim gücüm var girdim çıkamıyorum bebeklere bakmaktan
fater senin oğlunda çok yakışıklı olmuş mşallah

[ı][color=ındigo]oyyy kurban olurum ben onaaa..annesi bir resim yapcam kuzunaa çıkmadıysan görürsün yoksa sonra bak çok tatlı bu yaa..bu günlerine iyice bak canım okadar hızlı büyüyorlarkii..kıyamam ben onaa..kuzuyaa...maşallahh..[/color][/ı]

pericik oğlan süper çıkmış o ne güzel bakıştır öylee...

cres senin esmeraldanı yerim zaten hep gülüyor yaww buu nedem ben bunuu ısırsam ağlarmıki:)))

ısır canım ısır ama saçını başını yolar valla :roflol: bakma sen böyle güldüğüne, saçımı bi tuttumu bıraktıramıyorum kafamçokkarıştı

senace ,b&m, teknolog maşallah hepiniizin bebeklerine allah onları kem gözlerden korusun hep maşallah diyerek bakıyorum valla

şule 46 resmi görünce bizim ev zannettim bazen kızın oyuncaklarından adım atacak yer kalmıyor bize demekki sadece bizim ev dağınık değil valla bazen pazar yeri gibi oluyor allah bağışlasın kızında çok tatlı

sağol canım.daha altta koca yorgan da seriliydi de,kaldırdık onu,kanepelerden tutup kalkıyor,ayagına dolanmasın.

..................................

dün merve miraç bunları giymişti :asigim:

Son düzenleme:
Back