• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

bm canım maşallahh bizimkide arada free takılıyor onuda koyayım bendee...

koy yaww bi biz rüküş kaldık aranızdaa aa olmaz canımkaydirigubbakcemile3
evde rahat edemz diye addalık cicilerini giydirmiyorum napimm kaydirigubbakcemile3
böyle iiyy :emir_bebek:

buyrun free günlerr:)))

olmjgp5.jpg

w800.png

hehehheeee cok datlu olmşşşş maşalhh freee daha doğal hıhhh

kız biz hep freyiz aslındaa ..ben ilk işim kıyafetlerini uyumlu giydirmekk..onun için çok yokturr ölee alt ayrı üst ayrı..çok varr giyecek ondan sıkıntımız olmuyor ancak ben çok hasta olursam uyduruk muyduruk giydiririm belki..freede olsa uyum<:)))

TEKNO B&M KIZLAR FREE HALLERİDE GÜZEL.
SİZ BENİM KIZIMIN FREE HALiNİ GÖRÜN.
MESELA YOĞURT YEDİKTEN SONRA PIPPppp YAPIP HERYERE BEYAZ BENEKLER YAPIYOR
sırnaşık şey

dest-i izdivacınıza talibiz kızınızın :roflol: oğlum sabahtan beri kızına bakıp gülüyo sanırım bu bi aşk kaydirigubbakcemile3 :asigim:

PERİİİ ÇOK HOŞSUN ÇOK HOŞ YAZMIŞSIN.
ŞU ANDA GÜLÜYORUM.delikafaduldendelikafadulden

AYYY ŞEYYY BİLMEMKİ KIZIMA SORAYIM. GERÇİ BEN KIZIMI DAHA DOĞMADAN AYTİŞİN OĞLUNA VERMİŞTİM AMA,
YİNE DE KIZIM BiLİR.hihoyyythihoyyyt

senace kızının resimlerinin yaptığı programı bizimlede paylaşırmısın şimdiden teşekkürler kızınada bayıldım allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

kız biz hep freyiz aslındaa ..ben ilk işim kıyafetlerini uyumlu giydirmekk..onun için çok yokturr ölee alt ayrı üst ayrı..çok varr giyecek ondan sıkıntımız olmuyor ancak ben çok hasta olursam uyduruk muyduruk giydiririm belki..freede olsa uyum<:)))

aynen uyum olucak illa
ama bizimde üstümüz cok altımız genelde mavi krem ama illa badisinde mavisi varsa altıda mavi ,yeşil varsa altıda yeşil olucak
ay ama bazen dolabın önünden kalkamıyorum kıyafet secmekten okadar cok varki çok şükür

PERİİİ ÇOK HOŞSUN ÇOK HOŞ YAZMIŞSIN.
ŞU ANDA GÜLÜYORUM.delikafaduldendelikafadulden

AYYY ŞEYYY BİLMEMKİ KIZIMA SORAYIM. GERÇİ BEN KIZIMI DAHA DOĞMADAN AYTİŞİN OĞLUNA VERMİŞTİM AMA,
YİNE DE KIZIM BiLİR.hihoyyythihoyyyt

oğlumuzda işte :) bi kere daha düşün :roflol:

aynen uyum olucak illa
ama bizimde üstümüz cok altımız genelde mavi krem ama illa badisinde mavisi varsa altıda mavi ,yeşil varsa altıda yeşil olucak
ay ama bazen dolabın önünden kalkamıyorum kıyafet secmekten okadar cok varki çok şükür

çok şükür canımm allah olmayanlara da nasip etsin ben çok gönderiyorumm okadar madur varkii allah yardımcıları olsun..

PERİCİK DAMAT YAKIŞIKLI AVATARDAN BELLi OLUYOR.
KIZIM UYANSIN BİR GÖSTEREYİM.
DEDiĞİM GİBİ SON SÖZ ONUN

pericik oğlan süper çıkmış o ne güzel bakıştır öylee...

cres senin esmeraldanı yerim zaten hep gülüyor yaww buu nedem ben bunuu ısırsam ağlarmıki:)))

Back