• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

ben de kışın giydiremeyeceğimi bildiğim için cici kıyafet pek almadım, 2 takımı var, gezmeye giderken onları giyiyoruz hep
elbiselerimiz falan 1,5 yaşa göre ve yaz için
yazın hevesimizi alırız blo bol
teknocum oğlun yakıyor her zamanki gibi
senaya da bayıldım kırmızı kırmızı
ben bir bulamadım kırmızı takım kızıma

Saol canımm evet yaa kırmızı her çocuğa yakışıyor bende çok seviyorumm...öptüm defneciğii pamuk şekeri..

canım o lafı, oğluna çeşit çeşit giydiren bu garuda diyo :roflol:
doğukana, senaya, defneciğe ve bütün bebişlere maşallah diyeyim. :nazar:

canım sende onlardansın demek sırnaşık şey
geçen kızım için alışverişe gitttim ben diyorum ya kız çocukaları için bir şey kalmamış erkek çocukalrı için ne kadar çok şey var benden sonra gelen bayanda şuna bak kız çocuklarına göre nakadar çok şey var erkeklere hiç bir şey yok dedi :uhm:

yok kıs, ben değil, ordaki lafım teknoyaydı :roflol:
tekno oğluna çeşit çeşit giydirir bide oğlanlara giydirecek bişey yok der de :roflol:

bende geldim aranıza :) .gezmeye gidiyoruz teyzeleri.tanıştırayım oğluşum ömer doğu

grnt076fw1.th.jpg

KIZLAR TEŞEKKÜR EDERİM
FÜSFÜS NE İSTiYORSUN BEN DEFNECİĞE ALIP GÖNDEREYİM.
SARI PAPATYAMA NE GÜZEL DE YAKIŞIR :)

KIZLAR TEŞEKKÜR EDERİM
FÜSFÜS NE İSTiYORSUN BEN DEFNECİĞE ALIP GÖNDEREYİM.
SARI PAPATYAMA NE GÜZEL DE YAKIŞIR :)

canım benim sağol, almış kadar oldun walla
cuma günü inşallah memlekete gidicez, izmite, oralardan bulurum heralde
bulamazsak isteriz ama :utangac:

pericik maşallah oğluşuna benim oğlumla adaşlar doğukan ama doğu diyorum kısaca:))çok yakışıklı tütütütü..

kız bacılarr len siz ne deyonuzz lan bi gidiyom alışverişeee...kızların reyonu 6-7 dene bizimki 2 dene bir lat bir üst al sana erkek reyonu hoytttttt valla bende çok geziyorummm napammm değişik kıyafet bulabilmek için ondan öle değişik giyiyo çocuğumm:)))

oyyoyy oyy yesinler senin kapşonunuuu..ne kadar güzel gülüyoruzz maşallahh sana tütütüü.

bugünde böyleyiz biraz rüküşüz bu gün ama idere etcezz :)))
20ocak4sk4.jpg

w666.png

senace maşalhh yavruna kıss nazar deycek tütütüüü maşalhhbarekallh ne güzel gülüyo öyle annesi gibi güleç yüzlüü

Back