• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Bugün Babamla Konuşacağım Ama Nasıllll ????Lütfen Yardım edin.

cakiltasiii

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
14
0
6
İçel Mersin
Kızlar dün de bir konuaçmıştım şu söz isteme konusu ile alakalı.Babamla tüm bunları telefonda konuşmuştuk.İşi gereği dışarıda olabiliyor.Yine öyle idi ve bugün geri geliyor.Ben nasıl konuşacağım sorular soracak, sıkıştıracak.Sağolsun kendisi bira sinirli agrasif herşeyin en doğrusunu en güzelini o biliyor :44::44: sanıyor.Nasıl olacak bilmiyorum.Tartışma çıksın istemiyorum.Lütfen yardım edin.

O ne sorarasa cevapla nekadar sinirlensende alttan al babalar bu konularda gergin oluyorlar malum kızları paylasılmaz oluyor.sen yeter kı sakın ol ve alttan al ne olursa olsun cnm kolay gelsin

Benim babam da herşeyin en iyisini bilen babalardan, bilirim o durumu :))

Ben babamla konuşmadan önce gergindim, danıştığım kişiler "bir şey olmaz, merak etme, iyi karşılar, hiç stres yapma" vs dediler ama iş öyle olmadı. Bir süre sıkıntı yaşadık. Ama asıl sıkıntı bende "iyi karşılayacağı" beklentisi olmasıydı. Baban umarım iyi karşılar canım sıkıntı çekmezsin ama ola ki hoşuna gitmeyen şeyler olursa da üstüne gitme, sakin ol, hemen olumlu cevap bekleme. Malum kızlarının yanına kimseyi yakıştıramıyorlar :) Kırgınlık, küslük olmasın bu sürede. Dediklerini önemsediğini göster. İnşallah kolaylıkla atlatırsın canım, kolay gelsin :)

Benim babam da herşeyin en iyisini bilen babalardan, bilirim o durumu :))

Ben babamla konuşmadan önce gergindim, danıştığım kişiler "bir şey olmaz, merak etme, iyi karşılar, hiç stres yapma" vs dediler ama iş öyle olmadı. Bir süre sıkıntı yaşadık. Ama asıl sıkıntı bende "iyi karşılayacağı" beklentisi olmasıydı. Baban umarım iyi karşılar canım sıkıntı çekmezsin ama ola ki hoşuna gitmeyen şeyler olursa da üstüne gitme, sakin ol, hemen olumlu cevap bekleme. Malum kızlarının yanına kimseyi yakıştıramıyorlar :) Kırgınlık, küslük olmasın bu sürede. Dediklerini önemsediğini göster. İnşallah kolaylıkla atlatırsın canım, kolay gelsin :)

Konuştuk dün akşam yarın konusuruz dedi kapadı konuyu..Acayip gergindi hem de acayip.Taam vereceğim ama araştirma yapacagım dedi...Sanki gbtye bakacak :)Atlatmış sayılmıyorum bugün asıl kıyamet kopabilir bir gergin bir gergin konuşurken sanki karşısında ben kaçıyorum diyorum düzgünlükle olsun istiyoruz sonuçta.Haydi hayırlısı canımm

O ne sorarasa cevapla nekadar sinirlensende alttan al babalar bu konularda gergin oluyorlar malum kızları paylasılmaz oluyor.sen yeter kı sakın ol ve alttan al ne olursa olsun cnm kolay gelsin

Pek de sakin olamadım canım ya..Zaten depresan ilaçları kullanıyorum akşam bagırdık çagırdık sonra dedi tamam gelsinler tanıyıp araştirmadan olmaz dedi.Buna da şükür.Bende üç ayrı sakinleştirici ile geceyi geçirmeye çalıştım.....

Kızlar sizinle konuştuktan sonra babamla konuştuk tartışmalı sancılı oldu, sonuç itibari ile bayramdan sonra sevgilim ve ailesi bize geliyorlar... :) Ve ardından biz de adanaya onlara gideceğiz.Çok teşekkürler hepinize..

Ayy bu konularda bende cok endiseliyim ya :14: :14: yani henuz ostada bisey yok ama dusununce cok stres oluyorum :44:evlenmesem daha iyi olur heralde bi odaya kapanir yapayalniz yasar giderim :43::43::43:

Back