bugün ayrılık vakti geldi.. içim cok acıyor..

Evlenince düzelir miydi demişsiniz ben sanmıyorum hatta daha beter bile olabilir. İnsanlar sevgiliyken karşısındakine ütülü yüzünü gösteriyor ama evlenince gerçekler bir bir ortaya çıkıyor.

çok doğru aileler girmeyince cıddıye binmeyince böyle degıldık tahamulsuz sınırlı herseyımı yanlış anlayan sen bıze geliyorsun ben degıl diyen adam oldu çıktı

amin canım keşke bu tarz sorun yaşayan herkes senin kadar aklı başında bir karar verebilse

bana mesaj atmış. rezil ettin benı elaleme. annenle mutluluklar diye. gerçek sevsen bu kararı almazdın demiş. ahh anlamıyor benı ona gore kolay yasıyorum sanıyor lakın hiç farkında degıl

bana mesaj atmış. rezil ettin benı elaleme. annenle mutluluklar diye. gerçek sevsen bu kararı almazdın demiş. ahh anlamıyor benı ona gore kolay yasıyorum sanıyor lakın hiç farkında degıl
klasik cevaplar bunlar boşver sen madem rezil olmak istemiyormuş adam gibi davransaymış adam olsaymış önce ..böyle durumlarda hemen suçlarlar zaten sen hiç takma şekerim

hayırlısı olsun arkadaşım.
iyi ki kurtulmuşsun.

koş kız koş

Canm üzülmemek mümkün değil canımın acımasız çok normal. Ama evlenip boşanarak iki katına yaşıycan acıyı şimdi yani yara derinlesmeden kesip atmak en iyisi tabiki üzülüceksin.Rabbim insiallah karşına sana ve Ailene layık senin için hayırlı olan kisiyi çıkarır ve onu bulduğunda iyiki dersin iyiki zamanında üzülmüs o kararı vermiştim die.ne malum canm daha şimdiden bole yapan birinin yarın Ailene gelmesinler görüşme demeyecegi boşver canm ağla rahatla ama bikere de çıkar kalbinden zararın neresinden dönen kardir Rabbim hayırlısını versin insiallah sana..

Cok degil sadece bir kac ay sonra öyle bir huzurlu olacaksin ki, iyi ki o karari almisim diyip sükredeceksin haline..

Bakma sen nisanlinin yazdigina. Aklinca senin kötü hissetmen icin yapiyor. Benimde eski nisanlim nisani attigimda rezil ettin beni yari yolda biraktin diye suclayip durmustu. Hatta cok pisman olacaksin diyordu. Cok sükür Rabbime hic pisman olmadim beni sevmeyen saymayan bir insandan kurtuldum.

Güzelim sen hala ayrılık kararını bugün verip bir de ona bildirip cevap mı bekliyorsun.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Şanslısınız ki evlenmeden önce görmüşsünüz bu tip sorunları. Evlenince değişir diyemiyorum,değişse değişse yokuş aşağı ivmelenir diye düşünüyorum.

Meraba canim, hatirliyosan sana tipki senin olayini yasayan bi arkdssim var demistim.
Seni zorlayip ayril demeyi stemedim ama en dgru yolu buldun kendiliginden zaten.
Ne mutlu.
Sana onla konus diycem ama arkdasin bu gunler cok agir okulu var. Son haftasi bu hafta.
Bu ara ondan rica ederim senle iletisime gecer eger istersen.
Goruceksin konstukca en dgru karari verdigini anlayacaksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…