- 21 Mayıs 2015
- 189
- 37
- 34
-
- Konu Sahibi Bilgelik--
Kendi iyiliginiz icin zor ama dogru bir karar vermissiniz. Allah gonlunuze gore birini cikarsin karsiniza onla mutlu bir yuva kurun insallah.
merhaba akadaslar. sinirlendiğinde bana hakaret eden, her kavgada al bohçanı git diyen, daha evli bile değilken annemle yüksek sesle tartışan ve ailesnin erkektir yapar demesiyle ve ailemi hiç bir karar noktasında danışmadıkları için biz bu noktadayız. Nişanlımdan ayrılmaya karar verdim. Bilmiyorum ileride pişman olur muyum evlenince düzelir miydi. ama bu olanlar benı korkuttu. oysa sevgili iken ne cok mutluyduk. ne oldu da bu adam böyle değişti. bugun ayrılık vakti.. söyledim daha cevap vermedi.. zor ama ileride hadı boşanma olsa bu daha zor bazen sevmek aşk evlenmek için yeterli değilmiş... Bugun canım cok yanıyor bu acıyı Allah düşmanıma vemesin..
Bu senin hayrına canım. Evlenince düzelmiyor, daha beter oluyor.
Her kavga da al bohçanı git diyen bir adammış; öyle kovulmaz böyle kovulur hayatından diye göster ona.
Sadece onlara değil, sana karşı da saygısızmış canım. Kendine iyilik etmiş olacaksın.inşallah canım..kimse kimsenin ailesini sevmek zorunda değil lakin saygı esastır bana göre çünkü o adamlar beni okutmak için gece gunduz çalıştılar bunu hak etmediler...
'erkektir yapar' mentalitesinde olan aileden bi adamla evlenmeyiniz, evlendirmeyiniz.
Azalarak bitsinler..
Hayırlısı olsun senin için. Bende nişanlından ayrılmıltım. İlk 2 ay ölü gibiydim o iyiymiş, sonrası her gün şükrettim. O ise hala, 2 yıl geçti beni sayıklıyomuş :))
Atlatacaksın, ağla,.acını yaşa Şimdi.
Çok doğru bir karar verdiniz. Tebrik ederim bircok kadin daha sevgiliyken bu kadar güçlü davramamiyor. Aciniz elbet büyük ama emin olun geçecek. Gelecekte bu aciyi cektiginiz icin kendinizle gurur duyacaksiniz.
Nişanlıyken yaşadığınızın üstüne 10 koyun ki evlenince ne yaşayacağınızı görmüş olursunuz ..
Şu an cektıgınız acı , boşanırken çekeceğiniz acının yanında ufacık kalır . Çünkü o zaman araya cok fazla sey gırıyor.
Psikolojınızı daha yıpratmadan kendı yolunuza gidin .
Bence mantıklı bı karar olmus.
Umarım hayırlısı olur sızın için
Aşk gözünü kör etmemiş şanslısın. İnşallah daha güzel aşklar çıkar karşına. Kendini , aileni şimdi ezen evlenince neler yapmaz ki...
hiç canın yanmasın aklını kullanmış en güzelini yapmışsın inan evlensen daha çok yanacaktı canın hakkında hayırlısı olsun inşallahmerhaba akadaslar. sinirlendiğinde bana hakaret eden, her kavgada al bohçanı git diyen, daha evli bile değilken annemle yüksek sesle tartışan ve ailesnin erkektir yapar demesiyle ve ailemi hiç bir karar noktasında danışmadıkları için biz bu noktadayız. Nişanlımdan ayrılmaya karar verdim. Bilmiyorum ileride pişman olur muyum evlenince düzelir miydi. ama bu olanlar benı korkuttu. oysa sevgili iken ne cok mutluyduk. ne oldu da bu adam böyle değişti. bugun ayrılık vakti.. söyledim daha cevap vermedi.. zor ama ileride hadı boşanma olsa bu daha zor bazen sevmek aşk evlenmek için yeterli değilmiş... Bugun canım cok yanıyor bu acıyı Allah düşmanıma vemesin..
hiç canın yanmasın aklını kullanmış en güzelini yapmışsın inan evlensen daha çok yanacaktı canın hakkında hayırlısı olsun inşallah