bugün ayrılık vakti geldi.. içim cok acıyor..

merhaba akadaslar. sinirlendiğinde bana hakaret eden, her kavgada al bohçanı git diyen, tahamulsuz, sinirli her dedıgımı yanlış anlayan, daha evli bile değilken annemle yüksek sesle tartışan ve ailesnin erkektir yapar demesiyle ve ailemi hiç bir karar noktasında danışmadıkları için biz bu noktadayız. Kimse kımsenın ailesini sevmek zorunda degıl lakın saygı esastır. ki kv bana laf etse bile asla etmezdım saygısızlık... Nişanlımdan ayrılmaya karar verdim. Bilmiyorum ileride pişman olur muyum evlenince düzelir miydi. ama bu olanlar benı korkuttu. oysa sevgili iken ne cok mutluyduk. ne oldu da bu adam böyle değişti. bugun ayrılık vakti.. söyledim daha cevap vermedi.. zor ama ileride hadı boşanma olsa bu daha zor bazen sevmek aşk evlenmek için yeterli değilmiş... Bugun canım cok yanıyor bu acıyı Allah düşmanıma vemesin..
bırakın sevgiyi aşkı eğer saygı bitmişse evlilikte boşanma esas olurdu zaten bence çok iyi bir karar vermişsin ailesinin zihniyetine bakarmısın erkektir yapar zihniyeti yüzünden kadın ölümleri gerçekleşiyor bu hayatta sen evlendiğinde şiddette başvurup ailesininde erkektir yapar dediğini düşünsene tam bir kabus bence çok şanslısınki yol yakından dönüyorsun koşarak dön hatta evlenince değişir mantığınıda hemen at değişir diye beklemekle geçer ömrün allah karşına daha hayırlısını çıkaracaktır eminim

Bence esas nisan doneminde saygi gosterilmesi gerekir karsi tarafin ailesine. Yani her donem gosterilmeli tabii ki ama evlenince duzelir miydi dediginiz kisma cevaben yaziyorum bunu. Daha evlenmeden sallamis ailenizi ne saygi ne bir sey. Evlendikten sonra ailenize de hakaret boyutuna giderdi is.

Uzuluyorsunuzdur ama evlenince aileme sunu yapsaydi daha mi iyiydi diye dusunup uzuntunuzu azaltabilirsiniz. Şahsen birinin bana hakaret etmesi ve aileme hakaret etmesi arasinda daglar kadar fark gorur ve aileme edilen hakarete kat kat fazla üzülürüm.. Hele benimle ilgisi olan bir durum yuzunden ailem o hakareti duyduysa..

bu adamlar düzelmez canım..doğru karar vermişsin..dünyada erkek mi yok..böyle kendini bilmezden ayrılırken üzülüyorsun..sevinmelisin..daha çektirmeden bitmiş..

merhaba akadaslar. sinirlendiğinde bana hakaret eden, her kavgada al bohçanı git diyen, tahamulsuz, sinirli her dedıgımı yanlış anlayan, daha evli bile değilken annemle yüksek sesle tartışan ve ailesnin erkektir yapar demesiyle ve ailemi hiç bir karar noktasında danışmadıkları için biz bu noktadayız. Kimse kımsenın ailesini sevmek zorunda degıl lakın saygı esastır. ki kv bana laf etse bile asla etmezdım saygısızlık... Nişanlımdan ayrılmaya karar verdim. Bilmiyorum ileride pişman olur muyum evlenince düzelir miydi. ama bu olanlar benı korkuttu. oysa sevgili iken ne cok mutluyduk. ne oldu da bu adam böyle değişti. bugun ayrılık vakti.. söyledim daha cevap vermedi.. zor ama ileride hadı boşanma olsa bu daha zor bazen sevmek aşk evlenmek için yeterli değilmiş... Bugun canım cok yanıyor bu acıyı Allah düşmanıma vemesin..
tek soruna cevap verecegim; evlenince duzelmezdi asla ve daha beter olurdu.. zihninin sana bu oyunu oynamasina izin verme..

Meraba canim, hatirliyosan sana tipki senin olayini yasayan bi arkdssim var demistim.
Seni zorlayip ayril demeyi stemedim ama en dgru yolu buldun kendiliginden zaten.
Ne mutlu.
Sana onla konus diycem ama arkdasin bu gunler cok agir okulu var. Son haftasi bu hafta.
Bu ara ondan rica ederim senle iletisime gecer eger istersen.
Goruceksin konstukca en dgru karari verdigini anlayacaksin.

Allah razı olsun şu anda arkadasın nasıl canım üzülüyor mu hala kaç ay oldu atlattı mı

bu adamlar düzelmez canım..doğru karar vermişsin..dünyada erkek mi yok..böyle kendini bilmezden ayrılırken üzülüyorsun..sevinmelisin..daha çektirmeden bitmiş..

benim tek sucum cok sevmem yüceltmem ne derse tamam demem hakaretlerine göz yummam oldu ama streslı dıye göz yumdum

Allah razı olsun şu anda arkadasın nasıl canım üzülüyor mu hala kaç ay oldu atlattı mı

Tam su an o arkdasimla konsuyodum tatlim.
Senden bahsettim ona.
O anlatsin sana herseyi konusun muhabbet edin.
Mesaj aticak sana yakin zamanda.

şimdiden al bohçanı git diyen evlenince de ilk kavgada annenin evine git der. doğru bir karar bence evlenip boşanmaktansa şimdiden bitsin.

Şuan için üzülmen normal, ama zaman geçince ne kadar doğru bir karar verdiğini göreceksin.
Kararlılığından dolayı kutluyorum seni,umarım karşına doğru zamanda doğru insan çıkar.

Kesinlikle doğru kararı vermissiniz nolur bu kararinizdan vazgeçmeyin! Annemin ünlü bi sözü var "adamlar evliyken sevgililikten daha beter oluyor,sihirli değnek yok,boşuna heves etmeyin" gerçekten öyle.

Hayırlısı böyleymiş Allahım senı kurtarmış o adamın elınden üzülme desekte üzüleceksin. Ama geçicek emin ol :KK66:

Evlenip ömür boyu ağlayacağınıza yol yakınken ayrılıp 2 3 ay bilemedin 1 sene ağlarsınız en doğru kararı verip yol yakınken ayrılmışsınız hakkınızda hayırlısı olsun

X