Bugün anne olduğunuz için gurur duydunuzmu?

PARXIXS

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
351
1
Arkadaşlar bugün anneler günü peki çocukları olan kadınlar neler hissetti?
Anne olamayanlar için birşey söylemek istermisiniza.s.

Arkadaşlar bugün anneler günü peki çocukları olan kadınlar neler hissetti?
Anne olamayanlar için birşey söylemek istermisiniza.s.
anne olamadığım için üzgünüm
ama annem olduğu için de çok mutluyum
allah kimsenin annesini basından eksik etmesin

Amin inşallah hep başımızda olurlar...
Allah annesi olmayanlara ve anne olmak isteyenlere sabır versin

Kızım yanımda değil ama onu hep yanımda hissediyorum o benim en yakın arkadaşım çünkü.Anne olamayan ama gerçekten anne olan,anne olan ama gerçek anne olamayan o kadar çok kadın varki.a.s.

bende ilk defa bu yıl anne olmayı tadanlardanım o yüzden büyük gurur ve sevindirici bişey ama oğlum biraz hasta o yüzdende biraz üzgünüm.....

bana bu günü yaşayabilmem için çok büyük katkısı olan eşime ve bana anneliğin ne kadar kutsal bişi olduğunu hissettiren bitanecik yavruma öncelikle teşekkür ederim...
tüm annesi hayatta olmayan arkadaşlarıma,baş sağlığı ve sabırlar dilerim...
anne olabilmek için yanıp tutuşan tüm arkadaşlımada en kısa zamanda bu duyguyu tadabilmelerini rabbimden dilerim...

kızımın o sıcacık içten sarılmaları,öpmeleri,yazdığı şiir,yaptığı bize özel hazırladığı anneler günü programı,babasının aldığı hediyeyi paketleyip süslemesi,kendince birşeyler yazması üstüne,okulda satılan çiçeklerden alması ve bunları yaparken ki mutluluğu,heyecanı,herşeye bedel!

hiç tek taş pırlanta istemem bunların yanında lafı bile olmaz (reklamlara sinir oluyorum da belirtmek istedim)

iyi ki varsın canım yavrum ,hayatımın anlamı,birtanem,iyi ki senin annenim

:1hug::asigim:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…