Bugun ameliyat oluyorum ( Hasan fındık)

yanlışmı etiket yaptınız anlamadım
bana mı soruyorsunuz

😊yanlış yapmışım☺️bilgin varsa sende açıklıya bilirsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

😊yanlış yapmışım☺️bilgin varsa sende açıklıya bilirsin

yüzde kaç bilmiyorum ama nette videolar var kıvırıyo kıvırıyo patlamıyo protez
üstelik olaki yırtılma anında içindeki jel gibi şey hiç dağılmıyor. videoda kesiyordu bıçakla aynen öyle duruyordu

Korkutucu cesaret işiymiş

Tamam canım çok teşekkür ederim cevabın için. yani açıkçası benimde omuzum geniş ve kalçalarım var. O yüzden benimde o civarlarda olacak galiba :) Perşembe sabahı görüşmede o zaman kesin ve net bir şekilde kendisine bütün düşüncelerimi belirteceğim

Huhu yeni cicisleriniz hayirli olsun, ben augustosda olcagm Insallah, jufcugm sana bi kac sorum olcak Beni arkadas listene eklermisin? Senin dr hasan bey gögüslerini önce diklestirdimi?

Çok geçmiş olsun canım tam da boyle salak salak teselli yazıyodum ben de yardımım dokunur diye meğer sen zaten benden önce olmuşsun güzel memişler seninle olsun nasıl ağrın sızın var mı hareketlerin nasıl oldu?

Son düzenleme:
Daha rahatmısın acaba yatıp kalkarken?

Ben bi hafta sonra çalısmaya başlayacağım zorlanırmıyım diye merak ediyorum

çok geçmiş olsun öncelikle. 1 hafta sonra işe dönebildiniz mi onu merak ettim? nasıl bir işiniz var? masa başı mı, ayakta mı?
şuan en çok merak ettiğim konu bu:44:

çok geçmiş olsun öncelikle. 1 hafta sonra işe dönebildiniz mi onu merak ettim? nasıl bir işiniz var? masa başı mı, ayakta mı?
şuan en çok merak ettiğim konu bu:44:
Dişdoktoruyum hem ayaktayım hem de kollarımı cok kullanıyorum.10gun sonra işe başladım diş bile çektim:))))

Ameliyat olduğumu unuttum bile :)))

Dişdoktoruyum hem ayaktayım hem de kollarımı cok kullanıyorum.10gun sonra işe başladım diş bile çektim:))))

oo maşallah iyi bakalım darısı bana olsun inş.. diş çekmekte öle kolay olmasa gerek, sevindim

oo maşallah iyi bakalım darısı bana olsun inş.. diş çekmekte öle kolay olmasa gerek, sevindim

ben çok endişeliydim işe başlamadan önce, bi hasta sonra işe başlayackken 3gun daha uzattım .yapamam galiba diye düşünüyordum.
ama sıkıntı olmadı.burda başlık acmıştım kol hareketleriniz ne zaman rahatladı diye..

ben bi göz gezdireyim konunuza.. ameliyattan önce çok endişelerimiz oluyor, bende ilk başta izmiri bilmiyorum hangi otobüse binicem diye bile endişe yapmıştım

Gecmis olsun canim. Bende hasan beyin asistaniyla görüstüm ama karar kilamadim..bana yardimci olurmusun. Arkadas listene eklermisin?

merhaba bende 2 hafta sonra yani 9 eylülde hasan fındık'a meme büyütme ameliyatı olacağım 325 altı ıstemıyorum benım boyum 1 63 49 kiloyum senın boyun kilon nasıldı ? senı ızlemeye aldım sende beni eklersen sevınırım fotoğraflarını görürüm sakıncası yoksa.. bide amelıyat sonrası ağrıların kaç gün sürdü pek ağrın olmadığını yazmışssın , genelde hasan beye amelıyat olanların pek ağrısı olmuyor sanırım okuduklarım da anlaşılan bu. cvbını bekliyorum

selam juf,ben de ameliyat olmayı düşünüyorum.mümkünse fotograflarını görebilir miyim?

Boy 171 kılom61-62 cıvarı.
Agrı cok olmadı hiç korkulacak gibi değil

Evet kızlar suan hastanedeyim...stresliymiş cidden kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.
Galiba yarım saate girmiş olacağım

not: foto albumume resimler yükledim :))
Beni izlemeye alır mısınız hasan beye ameliyat olmayı düsünüyorum yaptıgı memeleri görmek istiyorum
Lütfen yardımcı olun

Evet kızlar suan hastanedeyim...stresliymiş cidden kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.
Galiba yarım saate girmiş olacağım

not: foto albumume resimler yükledim :))
merhaba mümkünse fotoğraflarınızı görebilir miyim . bende göğüs estetiği düşünüyorumda dr araştırması yapıyorum .

Arkadaşlık nasıl gönderilir? Resimlerinizi nasıl görebilirim yardım edermisiniz canlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…