yanlışmı etiket yaptınız anlamadım
bana mı soruyorsunuz
😊yanlış yapmışım☺️bilgin varsa sende açıklıya bilirsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Korkutucu cesaret işiymişyüzde kaç bilmiyorum ama nette videolar var kıvırıyo kıvırıyo patlamıyo protez
üstelik olaki yırtılma anında içindeki jel gibi şey hiç dağılmıyor. videoda kesiyordu bıçakla aynen öyle duruyordu
evet 1 ay doldu.herşey guzel gayet iyiyim.
bazı insanlar agrı sızı olaylarını çok abartarak anlatıyorlar bence .
ben cok agrı olacagını dusunmuştum .ama gecici nasıl olsa umurumda değildi agrı fılan.ama hiç ağrımadı nerdeyse.
325 cc bence cok buyuk degıl ama ben omuzlu ve genıs basenlı bırıyım.mınyon bırıne buyuk gelebilir.
gayet dolgun suan,önceden sönmüş balon gibiiydiler :))
bence en önemlisi doktoruna ne istediğini gerçekten guzelce anlatabılmek.hasan bey işinin ehli zaten.
ne istediğini söylediğinde o olabılecekleri anlatıyor zaten.
buyuk ıstemıyorum ya da dekolte ıstıyorum gibi şeyleri mutlaka söyle bence..
ya da doğal mı ıstıyorsun ,
ben buyuk ıstıyordum ama doğaldan uzaklaşmak da ıstemıyordum,top gıbı duran gögüslerden hoşlanmıyorum bana çok yapay geliyor.
bana kaç cc koyacagını önceden söylemedi bile ..
325 cc kas altı yerleştirildi.
Hareket ederken Zorlanıyorum onun haricinde ağrım yok.
Ameliyatta sıkıntı yoktu zaten anlamıyorsunuz :))
Ama sonrası cok kustum genel anestezi sonrası ılacı vücuttan atmaya çalıştığı için oluyormuş.
Yatıp kalkamıyorum göğüs cevresi cok. Kasıyor.
Daha rahatmısın acaba yatıp kalkarken?
Ben bi hafta sonra çalısmaya başlayacağım zorlanırmıyım diye merak ediyorum
Dişdoktoruyum hem ayaktayım hem de kollarımı cok kullanıyorum.10gun sonra işe başladım diş bile çektim:))))çok geçmiş olsun öncelikle. 1 hafta sonra işe dönebildiniz mi onu merak ettim? nasıl bir işiniz var? masa başı mı, ayakta mı?
şuan en çok merak ettiğim konu bu:44:
Çok geçmiş olsun canım tam da boyle salak salak teselli yazıyodum ben de yardımım dokunur diyemeğer sen zaten benden önce olmuşsun güzel memişler seninle olsun nasıl ağrın sızın var mı hareketlerin nasıl oldu?
Dişdoktoruyum hem ayaktayım hem de kollarımı cok kullanıyorum.10gun sonra işe başladım diş bile çektim:))))
oo maşallah iyi bakalım darısı bana olsun inş.. diş çekmekte öle kolay olmasa gerek, sevindim
ben çok endişeliydim işe başlamadan önce, bi hasta sonra işe başlayackken 3gun daha uzattım .yapamam galiba diye düşünüyordum.
ama sıkıntı olmadı.burda başlık acmıştım kol hareketleriniz ne zaman rahatladı diye..
Ama sonrası cok kustum genel anestezi sonrası ılacı vücuttan atmaya çalıştığı için oluyormuş.
merhaba bende 2 hafta sonra yani 9 eylülde hasan fındık'a meme büyütme ameliyatı olacağım 325 altı ıstemıyorum benım boyum 1 63 49 kiloyum senın boyun kilon nasıldı ? senı ızlemeye aldım sende beni eklersen sevınırım fotoğraflarını görürüm sakıncası yoksa.. bide amelıyat sonrası ağrıların kaç gün sürdü pek ağrın olmadığını yazmışssın , genelde hasan beye amelıyat olanların pek ağrısı olmuyor sanırım okuduklarım da anlaşılan bu. cvbını bekliyorum
Beni izlemeye alır mısınız hasan beye ameliyat olmayı düsünüyorum yaptıgı memeleri görmek istiyorumEvet kızlar suan hastanedeyim...stresliymiş cidden kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.
Galiba yarım saate girmiş olacağım
not: foto albumume resimler yükledim :))
merhaba mümkünse fotoğraflarınızı görebilir miyim . bende göğüs estetiği düşünüyorumda dr araştırması yapıyorum .Evet kızlar suan hastanedeyim...stresliymiş cidden kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.
Galiba yarım saate girmiş olacağım
not: foto albumume resimler yükledim :))