- 18 Nisan 2013
- 387
- 301
- 103
Güzel görünüyor oldukça doğal estetikli olduğu belli değil maşallahProfil fotom 28.gunde cekildi buda 40.günunun fotosu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel görünüyor oldukça doğal estetikli olduğu belli değil maşallahProfil fotom 28.gunde cekildi buda 40.günunun fotosu
Cok tesekkur ederim ozellikle istedim dogal.durmasni kaydirak tipli burunlRdan nefret ediyorum cunkuGüzel görünüyor oldukça doğal estetikli olduğu belli değil maşallah
Doktorunuz size bilgi vermiş olmalı ama benim silikon tampondu, ameliyattan 6 saat sonra şırınga ile sıkmaya başlamıştım doktor getirmişti zaten sıkmam için. Kanlarin kurumamasi daha iyi zaten o yüzden bol bol sıktım benmerhaba ben de dün ameliyat oldum da sprey şimdiden sıkmak iyi mi olur tampon ve ucunda kuruyan kandan dolayı zaten tıkalı, nasıl sıkacağım bilemedim şırınga gibi bir şeyim de yok spreyin ucu ince uzun ama
Doktorunuz size bilgi vermiş olmalı ama benim silikon tampondu, ameliyattan 6 saat sonra şırınga ile sıkmaya başlamıştım doktor getirmişti zaten sıkmam için. Kanlarin kurumamasi daha iyi zaten o yüzden bol bol sıktım ben
Tüm süreci okudum konu üste gelince :) maşallah minicik kalmış. Çok güzel olmuş. Benim 12. günüm ve inanılmaz umutsuzum. Hala atel duruyor burnumda ve atel çok sıkıyor. Bu çok sıkması sıkıntı yaratmaz inşallahameliyat olalı 9 ayı geçti ihmal etmişim sayfayı işte burnuşum
benim 10. günde tamamen açılmıştı ama son gün o atel benide delirtmişti insan bunalıyor gerçekten. başta benim burnum çok şişti ödemden ziyade kikirdak eklediği için ondan kaynaklanan ekstra şişlik vardı ve 4 ay ıyi koru bu süre bitiminde çökme vs riski kalmaz demişti doktorum. şuan 9 ayı geçti o şişlik ıyice kayboldu normal seviyeye geldi şükür :) yani takmayın zamanla çok değişiyor ilk karsilacaginiz burun öyle kalmayacak .tamda istediğiniz gibi olur umarım :)Tüm süreci okudum konu üste gelince :) maşallah minicik kalmış. Çok güzel olmuş. Benim 12. günüm ve inanılmaz umutsuzum. Hala atel duruyor burnumda ve atel çok sıkıyor. Bu çok sıkması sıkıntı yaratmaz inşallah
Atel çıkarılırken acıyor mu? Kendim ateli elliyorum da sanki atel çıkarken burnum da kopacakmış gibi. Çok yapışık burnuma atelbenim 10. günde tamamen açılmıştı ama son gün o atel benide delirtmişti insan bunalıyor gerçekten. başta benim burnum çok şişti ödemden ziyade kikirdak eklediği için ondan kaynaklanan ekstra şişlik vardı ve 4 ay ıyi koru bu süre bitiminde çökme vs riski kalmaz demişti doktorum. şuan 9 ayı geçti o şişlik ıyice kayboldu normal seviyeye geldi şükür :) yani takmayın zamanla çok değişiyor ilk karsilacaginiz burun öyle kalmayacak .tamda istediğiniz gibi olur umarım :)
hayır hiç acımıyor o şuan varolan şekli korumak için bir kalıp gibi düşünün direkt alacak yani onu. bantla birlikte çıkacak odaAtel çıkarılırken acıyor mu? Kendim ateli elliyorum da sanki atel çıkarken burnum da kopacakmış gibi. Çok yapışık burnuma atel
Ne kadara ameliyat oldunuz acaba???merhaba ben de dün ameliyat oldum da sprey şimdiden sıkmak iyi mi olur tampon ve ucunda kuruyan kandan dolayı zaten tıkalı, nasıl sıkacağım bilemedim şırınga gibi bir şeyim de yok spreyin ucu ince uzun ama
Ay en baştan okudum ben de tüm sureci
Bu ayin 13ünde devlet hastanesinde kemik eğriliği ile birlikte estetik de olacağım ben de. Ama korkuyorum açıkçası. Hem kemer var hem de yamukluk var bende. Bir de ben tampon çıkarken çok acır diye korkuyorum ya. Kuzenim bayılacak gibi olmuştum ben dedi bana. O kadar kotu mu tampon çıkartılma anı?
kanuni sultan süleyman eğitim ve araştırma hastanesinde ücretsiz olacağım canım. Kemik eğriliği zaten sağlık sorunu olduğu için devlet karşılıyor. Estetiği de zaten ameliyat oluyorken yapacaklar. Rapor çıkardılar herhangi bir ücret ödemeden olacağım ameliyat.Siz hangi hastanede olacaksınız? Bir de ne kadar ücret ödeyeceksiniz? Ben de hemen hemen aynı şikayetlerden ameliyat olacağım da?