• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ameliyat oldum :)

Bende dun burun ameliyati oldum bursyada ye i uye oldum nefes alamamak beni biraz bunaltiyor insallah guzel bir sobuc alirim.

öncelikle geçmiş olsun.. çok beğendim burnunu darısı başıma diyorum.. ameliyatı hangi hastanede oldun ve ne kadar a mal oldu yazarsan çok sevinirim..
Ankara hastanesinde oldum. Teşekkür ederim darısı başınıza :) benim göz ile birlikte fiyat verdi. Doktorla görüşseniz daha verimli olur ama 6yı aşmaz diye düşünüyorum.
canım maşallah çok güzel burnun aynı gün ameliyat olduk ama ben dahalık burnumu göremedim 5 günüm var hayırlısıyla umarım senin gibi güzel sonuç alırım :)
Teşekkürler benim açıldı bugün darısı başına inşallah. Ama şişti burnumun ucu özellikle baya.
Bende dun burun ameliyati oldum bursyada ye i uye oldum nefes alamamak beni biraz bunaltiyor insallah guzel bir sobuc alirim.
çok geçmiş olsun tamponları çıkarınca rahatlayacaksın ben onları çıkarınca paso gezdim :)

Bugün burnum açıldı çok şukur. Ama uç kısım şişti top gibi. Aşırı inceltmemişti zaten ama ameliyat sonrası çekilen resmi baz al dedi şuan baya geniş duruyor önden. Kıkırdaklarım var benim sonradan eklenen o kısıma masaj yapacağım sadece . Onlarda kaynarsa çok şukur bir sorun yok

Eklentiler

• WP_20160422_038.jpg
    WP_20160422_038.jpg
    23,5 KB · Görüntüleme: 417
  • WP_20160422_013.jpg
    WP_20160422_013.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 418
Ankara hastanesinde oldum. Teşekkür ederim darısı başınıza :) benim göz ile birlikte fiyat verdi. Doktorla görüşseniz daha verimli olur ama 6yı aşmaz diye düşünüyorum.

Teşekkürler benim açıldı bugün darısı başına inşallah. Ama şişti burnumun ucu özellikle baya.
çok geçmiş olsun tamponları çıkarınca rahatlayacaksın ben onları çıkarınca paso gezdim :)

Insallah valla ameliyat kidmindan cok bu kismi zorladi beni ama sabretmek lazim :)

Bugün burnum açıldı çok şukur. Ama uç kısım şişti top gibi. Aşırı inceltmemişti zaten ama ameliyat sonrası çekilen resmi baz al dedi şuan baya geniş duruyor önden. Kıkırdaklarım var benim sonradan eklenen o kısıma masaj yapacağım sadece . Onlarda kaynarsa çok şukur bir sorun yok
şuan durumunuz nasıl?

şuan durumunuz nasıl?
Burnum şiş halen. Uç kısım top gibi oldu ama bugün doktoruma attım resimleri. Masajı ihmal etme ucu ile ilgili hiç bir sıkıntı yok dedi.şiş olduğu belli zaten dokununca hissediyorum. Yuzumde ödem vs olmadı. Masaja devam ediyorum. Sağlık açısından iyiyim nefes alma vs her şey yolunda.

Burnum şiş halen. Uç kısım top gibi oldu ama bugün doktoruma attım resimleri. Masajı ihmal etme ucu ile ilgili hiç bir sıkıntı yok dedi.şiş olduğu belli zaten dokununca hissediyorum. Yuzumde ödem vs olmadı. Masaja devam ediyorum. Sağlık açısından iyiyim nefes alma vs her şey yolunda.
sanırım gürcan aslana karar vermek üzereyim..ben yıllardır bekletiyorum bu ameliyatı..İstanbulda olmam mümkün değil malesef..Ankara içinde gürcan bey iyi bi seçenek görünüyor..diğerlerini doğallık açısından beğenemiyorum..siz gürcan beyin başka hastalarını gördünüzmü randevu sürecinde?

sanırım gürcan aslana karar vermek üzereyim..ben yıllardır bekletiyorum bu ameliyatı..İstanbulda olmam mümkün değil malesef..Ankara içinde gürcan bey iyi bi seçenek görünüyor..diğerlerini doğallık açısından beğenemiyorum..siz gürcan beyin başka hastalarını gördünüzmü randevu sürecinde?
Gördüklerim henüz ameliyat olmayanlardı. Benim bandajlarım açıldığı gün 2 bayan daha gelmiş ama ben geldiğimde gitmişlerdi. Hatta birini sayfasında paylaşmıştı o gün bana da gösterdi çok kibar görünüyorlardı. Benimde halen şiş burnum ama ilk günlere göre daha iyi gibi. Masaja devam etmeli söyledi Gürcan bey. Sabırla bekliyorum :)

Şuan böyle. Uç kısım ve sırt mı deniyor kemer yeri orada şişlik var. Tabi benim boşluğu da doldurdu orası iyi durumda şükür. İnşallah sorunsuz devam eder. 17. Gün

Eklentiler

• Phototastic-30_4_2016_f3e6d3f1-481d-4990-8eeb-76499383ba54.jpg
    Phototastic-30_4_2016_f3e6d3f1-481d-4990-8eeb-76499383ba54.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 477
kzlar bende 22 nisanda ameliyat oldum bugün alçım çıktı burnum çok tuhaf geldi çok fazla şişlik var kemik gibi şişlikler sizde alçı çıkınca aynı tereddütü yaşadınızmı

kzlar bende 22 nisanda ameliyat oldum bugün alçım çıktı burnum çok tuhaf geldi çok fazla şişlik var kemik gibi şişlikler sizde alçı çıkınca aynı tereddütü yaşadınızmı
Genelde herkes bir şok yaşıyor açılınca sanırım. Özellikle açık ameliyatta. Benim anormal bir şişliğim olmadı ama bandaj çıkıp bantlar takıldı daha sonra bantlar çıktıktan bir kaç saat sonra epey şiş haldeydi burnum. Arkadaşımında kaşla birleşme yeri dümdüz hiç eğimi yoktu ama hepsi geçiyor merak etme. Daha çok yeni. Benim hala şiş ama değişimleri fark edebiliyorum günden güne. Ki 3 ay sürer en az diyorlar.

Arkadaşlar, bende Pendik şifa da dr.sezai sevengil ' e ameliyat oldum. çok iyi bir doktor. Estetik doktoru değil zaten burnumdan nefes almakta zorlanıyordum önceleri estetik doktorlara danıştım fakat kartal - Yakacık çevresinde benim birçok arkadaşım sezai bey e ameliyat olmuş zaten benim gibi nefes sıkıntısı olanlar kulak burun doktoruna burun estetiğini yaptırmaları daha doğruymuş valla ben arkadaşlarıma uydum ve çok memnunum. Burnum yüz hatlarıma çok orantılı ve nefes sıkıntısı, horlama kalmadı. Size de tavsiye ederim.

sizde gürcan beyemi oldunuz

Genelde herkes bir şok yaşıyor açılınca sanırım. Özellikle açık ameliyatta. Benim anormal bir şişliğim olmadı ama bandaj çıkıp bantlar takıldı daha sonra bantlar çıktıktan bir kaç saat sonra epey şiş haldeydi burnum. Arkadaşımında kaşla birleşme yeri dümdüz hiç eğimi yoktu ama hepsi geçiyor merak etme. Daha çok yeni. Benim hala şiş ama değişimleri fark edebiliyorum günden güne. Ki 3 ay sürer en az diyorlar.
malesef gürcan bey haziran 20 ye kadar doluymuş

1 ay oldu. Hafif sisligim var. O kisima benim kıkırdak eklendi o sebepten sis olması Su an daha iyiymiş, kıkırdak zamanla inermis, indiğinde normal seviyeye gelecek inşallah

Eklentiler

• IMG_20160516_192033.jpg
    IMG_20160516_192033.jpg
    41,2 KB · Görüntüleme: 445
geçmiş olsun. hocamız sadece hafta içi çalışıyor sanırım. belli bir ameliyat günü var mı? bir de şunu sormak istiyorum devlet hastanesinde çalışıyorum sağlık personeliyim. hocamız rapor verebiliyor mu?

Kizlarr bu fotoyu burnum tam bir aylik oldugunda cektim :) artik sisliklerimin cogu indi sadece burun ucum tas gibi oda geccecek insallah:)

Eklentiler

• IMG_20160526_163628.jpg
    IMG_20160526_163628.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 407
Profil fotom 28.gunde cekildi buda 40.günunun fotosu

Eklentiler

• IMG_20160611_203658.jpg
    IMG_20160611_203658.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 397
Back