- 20 Nisan 2016
- 16
- 8
- 1
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ankara hastanesinde oldum. Teşekkür ederim darısı başınıza :) benim göz ile birlikte fiyat verdi. Doktorla görüşseniz daha verimli olur ama 6yı aşmaz diye düşünüyorum.öncelikle geçmiş olsun.. çok beğendim burnunu darısı başıma diyorum.. ameliyatı hangi hastanede oldun ve ne kadar a mal oldu yazarsan çok sevinirim..
Teşekkürler benim açıldı bugün darısı başına inşallah. Ama şişti burnumun ucu özellikle baya.canım maşallah çok güzel burnun aynı gün ameliyat olduk ama ben dahalık burnumu göremedim 5 günüm var hayırlısıyla umarım senin gibi güzel sonuç alırım :)
çok geçmiş olsun tamponları çıkarınca rahatlayacaksın ben onları çıkarınca paso gezdim :)Bende dun burun ameliyati oldum bursyada ye i uye oldum nefes alamamak beni biraz bunaltiyor insallah guzel bir sobuc alirim.
Ankara hastanesinde oldum. Teşekkür ederim darısı başınıza :) benim göz ile birlikte fiyat verdi. Doktorla görüşseniz daha verimli olur ama 6yı aşmaz diye düşünüyorum.
Teşekkürler benim açıldı bugün darısı başına inşallah. Ama şişti burnumun ucu özellikle baya.
çok geçmiş olsun tamponları çıkarınca rahatlayacaksın ben onları çıkarınca paso gezdim :)
Ankara hastanesinde oldum. Teşekkür ederim darısı başınıza :) benim göz ile birlikte fiyat verdi. Doktorla görüşseniz daha verimli olur ama 6yı aşmaz diye düşünüyorum.
Teşekkürler benim açıldı bugün darısı başına inşallah. Ama şişti burnumun ucu özellikle baya.
çok geçmiş olsun tamponları çıkarınca rahatlayacaksın ben onları çıkarınca paso gezdim :)
şuan durumunuz nasıl?Bugün burnum açıldı çok şukur. Ama uç kısım şişti top gibi. Aşırı inceltmemişti zaten ama ameliyat sonrası çekilen resmi baz al dedi şuan baya geniş duruyor önden. Kıkırdaklarım var benim sonradan eklenen o kısıma masaj yapacağım sadece . Onlarda kaynarsa çok şukur bir sorun yok
Burnum şiş halen. Uç kısım top gibi oldu ama bugün doktoruma attım resimleri. Masajı ihmal etme ucu ile ilgili hiç bir sıkıntı yok dedi.şiş olduğu belli zaten dokununca hissediyorum. Yuzumde ödem vs olmadı. Masaja devam ediyorum. Sağlık açısından iyiyim nefes alma vs her şey yolunda.şuan durumunuz nasıl?
sanırım gürcan aslana karar vermek üzereyim..ben yıllardır bekletiyorum bu ameliyatı..İstanbulda olmam mümkün değil malesef..Ankara içinde gürcan bey iyi bi seçenek görünüyor..diğerlerini doğallık açısından beğenemiyorum..siz gürcan beyin başka hastalarını gördünüzmü randevu sürecinde?Burnum şiş halen. Uç kısım top gibi oldu ama bugün doktoruma attım resimleri. Masajı ihmal etme ucu ile ilgili hiç bir sıkıntı yok dedi.şiş olduğu belli zaten dokununca hissediyorum. Yuzumde ödem vs olmadı. Masaja devam ediyorum. Sağlık açısından iyiyim nefes alma vs her şey yolunda.
Gördüklerim henüz ameliyat olmayanlardı. Benim bandajlarım açıldığı gün 2 bayan daha gelmiş ama ben geldiğimde gitmişlerdi. Hatta birini sayfasında paylaşmıştı o gün bana da gösterdi çok kibar görünüyorlardı. Benimde halen şiş burnum ama ilk günlere göre daha iyi gibi. Masaja devam etmeli söyledi Gürcan bey. Sabırla bekliyorum :)sanırım gürcan aslana karar vermek üzereyim..ben yıllardır bekletiyorum bu ameliyatı..İstanbulda olmam mümkün değil malesef..Ankara içinde gürcan bey iyi bi seçenek görünüyor..diğerlerini doğallık açısından beğenemiyorum..siz gürcan beyin başka hastalarını gördünüzmü randevu sürecinde?
Genelde herkes bir şok yaşıyor açılınca sanırım. Özellikle açık ameliyatta. Benim anormal bir şişliğim olmadı ama bandaj çıkıp bantlar takıldı daha sonra bantlar çıktıktan bir kaç saat sonra epey şiş haldeydi burnum. Arkadaşımında kaşla birleşme yeri dümdüz hiç eğimi yoktu ama hepsi geçiyor merak etme. Daha çok yeni. Benim hala şiş ama değişimleri fark edebiliyorum günden güne. Ki 3 ay sürer en az diyorlar.kzlar bende 22 nisanda ameliyat oldum bugün alçım çıktı burnum çok tuhaf geldi çok fazla şişlik var kemik gibi şişlikler sizde alçı çıkınca aynı tereddütü yaşadınızmı
sizde gürcan beyemi oldunuzkzlar bende 22 nisanda ameliyat oldum bugün alçım çıktı burnum çok tuhaf geldi çok fazla şişlik var kemik gibi şişlikler sizde alçı çıkınca aynı tereddütü yaşadınızmı
malesef gürcan bey haziran 20 ye kadar doluymuşGenelde herkes bir şok yaşıyor açılınca sanırım. Özellikle açık ameliyatta. Benim anormal bir şişliğim olmadı ama bandaj çıkıp bantlar takıldı daha sonra bantlar çıktıktan bir kaç saat sonra epey şiş haldeydi burnum. Arkadaşımında kaşla birleşme yeri dümdüz hiç eğimi yoktu ama hepsi geçiyor merak etme. Daha çok yeni. Benim hala şiş ama değişimleri fark edebiliyorum günden güne. Ki 3 ay sürer en az diyorlar.