Gebeliğe Hazırlık Bugün 51. Gün hala adet olmadım:(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
adetle atılır diyorlar ama bu sefer de adet olamıyorum. :işsiz: ilk 8 gün gecikince doktora gittim zaten tarlusal vermeden beta hcg bakıldı sıfırdı. ilacı kullandım bitti. pzt'ye kadar adet olmam gerek olmazsam geri gidicem.
Olmazsan ihmal etme git canım ben tarlusal i bir kez kullandım tam 10 gunun sonunda oldum

bu arada aklıma gelmişken ben de bir ameliyat geçirmiştim. o zaman 10 gün gecikmişti. doktora sorduğumda yok ondan dolayı gecikmez dedi ama başka da nedenim yoktu. O yüzden ben yine ameliyata bağladım o ay

bu arada aklıma gelmişken ben de bir ameliyat geçirmiştim. o zaman 10 gün gecikmişti. doktora sorduğumda yok ondan dolayı gecikmez dedi ama başka da nedenim yoktu. O yüzden ben yine ameliyata bağladım o ay
Anladım canım bakalım benim ki ne zaman gelecek

adetle atılır diyorlar ama bu sefer de adet olamıyorum. :işsiz: ilk 8 gün gecikince doktora gittim zaten tarlusal vermeden beta hcg bakıldı sıfırdı. ilacı kullandım bitti. pzt'ye kadar adet olmam gerek olmazsam geri gidicem.
arkadaşım benimde kistim vardı. soğuk sıkım çörekotuyağı içtim her sabah aç karnıma (yarım tatlı kaşığı). Zerdeçal yedim. 10 gün sonra basit kist gitmişti. doktroda bulamayınca şaşırdı.Tavsiye ederim.

arkadaşım benimde kistim vardı. soğuk sıkım çörekotuyağı içtim her sabah aç karnıma (yarım tatlı kaşığı). Zerdeçal yedim. 10 gün sonra basit kist gitmişti. doktroda bulamayınca şaşırdı.Tavsiye ederim.
sağol canım teşekkür ederim. bulabilirsem bende bi deneyeyim

Sinirden gerginlikten olecegim hala gelmedi hala...:sinirli:

Bıktım adet düzensizliklerimden...
Bunları söylerken sonra diyorum daha kötü durumda olanlar var Allah beterinden korusun ama çok bunalıyorum her gecikmede testler yap yok kürler yap kafayı yiyeceğim...

Ama kafaya koydum hele bı regl olayım pko nun düşmanı kilo kilo verirsem düzene girer adetlerim insallah yediklerime de dikkat ederim genelde 2 senedir dikkat ediyorum ama su 2 ay duzen kalmadı bende ameliyat ti bayramdı tekrar devam edeceğim

Back