- 17 Aralık 2019
- 185
- 27
- Konu Sahibi ruyalaralemindenbircicek
ay hayır yapmicam geçen 1 hafta gecikti 3 kere test yaptım şimdi 1 ay geçsin yine yapmam çünkü hiç umudum yok hiiicccctest yapacakmısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay hayır yapmicam geçen 1 hafta gecikti 3 kere test yaptım şimdi 1 ay geçsin yine yapmam çünkü hiç umudum yok hiiicccctest yapacakmısınız
zaten bi rahat bırakabilsek her şey güzel olcak ama maleesef en ufak bi belirtide umutlanıyoruz :)İnşallah hamilesindir canım. biz istediğimiz kadar deneyelim onu yapalım şunu yapalım o gelmek isteyince geliyor aslında kendimizi çok kasiyoruz çok sıkıyoruz bedenimizi rahat bırakmıyoruz bu yüzden minigimiz relax bir ortama gelmek istiyor. biliyorum zor ama en azından meditasyon yaparak kendimizi olumlayalim
kıyamamBugün gecikmemin 3. Günü kan verdim negatif çıktı çok moralim bozuldu aşırı umutlanmıştım
beni en çok etraf strese sokuyor ya ne zaman çocuk daha yok mu çocuk kafam çatlıyor gerçektenzaten bi rahat bırakabilsek her şey güzel olcak ama maleesef en ufak bi belirtide umutlanıyoruz :)
Adet oldum, bu sefer gerçekten yıkıcı oldu kısmet değişmiş napalımaynen öyle konuşuyorum öyle ama benim de hiicc elimde değil
Benim etrafta ilgili değilde işte yaşım 33 ha oldu ha olacak derken iyice yoruldumbeni en çok etraf strese sokuyor ya ne zaman çocuk daha yok mu çocuk kafam çatlıyor gerçekten
Son durum nedir?beni en çok etraf strese sokuyor ya ne zaman çocuk daha yok mu çocuk kafam çatlıyor gerçekten
son durum ne bende bilmiyorum adete bı hafta varSon durum nedir?
Test yapmayı düşünüyor musunuz kanda?son durum ne bende bilmiyorum adete bı hafta var
hayır canım gecikirse bile bı haftadan önce yaptirmam bıktım çünkü artık hayal kırıklığındanTest yapmayı düşünüyor musunuz kanda?
siz de mi deniyorsunuzTest yapmayı düşünüyor musunuz kanda?
Yok hayir ben evhamlı taydan ama 2 kere test yaptim idrarda iliskiden 40 ve 48 gun sonra ikiside negatifsiz de mi deniyorsunuz
gecikme kaç gün oldu kan testi verin isterseniz net sonuç alırsınız evhaminizda gitmiş olueYok hayir ben evhamlı taydan ama 2 kere test yaptim idrarda iliskiden 40 ve 48 gun sonra ikiside negatif
2 kere regl oldum iliskinin ustune 1 tanesi iliskiden 1 gun sonra oldu hatta ama yine de ne biliyim evham işte burayi okudukca olmayacak seyleri dusunup gerildim..gecikme kaç gün oldu kan testi verin isterseniz net sonuç alırsınız evhaminizda gitmiş olue
Simdi de reglime 10 gun var ben yine de 2 kere idrarda test yaptim negatif aldim heralde iliskiden 40 48 sonra yanilamaz yada biri yanilsa digeri yanilmaz iliskiden 14 gun sonra bile %99 sonuc veriyor 40 gün ohoo yanigecikme kaç gün oldu kan testi verin isterseniz net sonuç alırsınız evhaminizda gitmiş olue
burada ki şeyleri okuyup acaba mi derseniz işin içinden çıkamazsınız hem regl olmuşsunuz hem testleriniz negatif tedirgin olmayın ve gevşeyin şuan sizin için gebelik söz konusu değil rahatlayın canımSimdi de reglime 10 gun var ben yine de 2 kere idrarda test yaptim negatif aldim heralde iliskiden 40 48 sonra yanilamaz yada biri yanilsa digeri yanilmaz iliskiden 14 gun sonra bile %99 sonuc veriyor 40 gün ohoo yani