Gebeliğe Hazırlık Bugün 51. Gün hala adet olmadım:(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

srplmtmtk

Allah im ne olur bebeğim benimle olsun🙏😇❤️
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
3.678
3.862
133
34
Evet arkadaşlar başlıktan anlasilacagi gibi 51. Gun ve ben hala adet bekliyorum. Test yaptım sabah negatif pko luyum ve artık adetin ne zaman gelecegini bilmemek beklemekten yoruldum. Adet sonrası laparaskopi ameliyat i oldum birazda ona bagliyorum ama ameliyat sonrası tam zamanında da gelir diyorlar ne yapmalıyım bekleye bekleye bugune kadar geldim doktora gitsem ne yaoacak tarlusal verecek ben şaşırdım artık ya...

Bu sefer yine adet söktürücü hap kullanın. bundan sonra hergün sabahları bir bardak Testere dişli aslan pençesi, akşamları aç karnına testere dişli aslan pençesi bir tutam+çoban çantası bir tutam+civan perçemi bir tutam demleyip için düzene girer Allah'ın izni ile. bende düzenli yapamıyorum yapsam benimde girecek bir süre belki.
Ama bebek isteğiniz varsa düzene girmesine kafa takmayın. Çünkü yıllar boyunca mümkün değil düzenli gelmesi sürekli. Bebek isteği varsa doğru Klomen kullanmak ve yumurtlama tedavisi için dr yolunu tutun .
PCO düzene girmesi zor bununla yaşamayı öğreneceğiz. Gerçekler bunlar.

Bebek isteği var ve hormonlar da sıkıntı olmadıği için bı ara bu karışıma başladım sonra bıraktım hormonlar bozulmasın diye klomen kullandim önce 3 kere o zaman tüplerim tikaliymis meğer şuan ameliyat tan sonra açık acaba şimdi adet olunca tekrar kullansam mi diyorum ama kararsızım Perşembe yada cumaya kadar adet olmazsam yine doktor yolunu tutacak gibiyim...

Bebek isteği var ve hormonlar da sıkıntı olmadıği için bı ara bu karışıma başladım sonra bıraktım hormonlar bozulmasın diye klomen kullandim önce 3 kere o zaman tüplerim tikaliymis meğer şuan ameliyat tan sonra açık acaba şimdi adet olunca tekrar kullansam mi diyorum ama kararsızım Perşembe yada cumaya kadar adet olmazsam yine doktor yolunu tutacak gibiyim...
Tabi doktora gidin gebelik yoksa yine adet söktürücü verecek. acaba tüpler açıldı ise yeniden mi yumurtlama tedavisi deneseniz? Belki bu sefer hormon iğneleri ile? daha iyi olabilir.

Bende de yumurtalık kisti çıktı. Doktor adetle atılır bir sonraki adet döneminde gel dedi ama ben adet olmadım.
8 gün geçti doktora gittim. Tarlusol verdi. Bu arada tarlusoldan sonra hamile kalan da çok olmuş yani korkulacak bişi değil. Neyse onu da kullandım hala adet olmadım. 10 gün beklemeliymişim. Bugün 5. gün gelen giden yok. 5 gün daha bekliyeyim doktora gidicem. Bu sefer ne verecek merak ediyorum. :KK51:

Tabi doktora gidin gebelik yoksa yine adet söktürücü verecek. acaba tüpler açıldı ise yeniden mi yumurtlama tedavisi deneseniz? Belki bu sefer hormon iğneleri ile? daha iyi olabilir.
Yani bende öyle düşünüyorum tedavi artık etki edebilir diye

Bende de yumurtalık kisti çıktı. Doktor adetle atılır bir sonraki adet döneminde gel dedi ama ben adet olmadım.
8 gün geçti doktora gittim. Tarlusol verdi. Bu arada tarlusoldan sonra hamile kalan da çok olmuş yani korkulacak bişi değil. Neyse onu da kullandım hala adet olmadım. 10 gün beklemeliymişim. Bugün 5. gün gelen giden yok. 5 gün daha bekliyeyim doktora gidicem. Bu sefer ne verecek merak ediyorum. :KK51:
Yumurtalık kisti mi polikistikover mısın canım normal de adetlerin düzensiz mi

Bende de pko var. 51 günde neymiş 5 6 ay olmadığımı bilirim. :( yapacak bir şey söktürücü veya soğan kürü kullanırdım ben. Allah yardımcımız olsun bu pko fena... :(

Bende de pko var. 51 günde neymiş 5 6 ay olmadığımı bilirim. :KK43: yapacak bir şey söktürücü veya soğan kürü kullanırdım ben. Allah yardımcımız olsun bu pko fena... :KK43:
Bende pko nun sadece adet düzensizliği etkisi var o da en geç 55 günde geliyordu ama şuan hic gelmeyecek gibi cümlemizin Allah yardimcisi olsun siz gebelik düşünüyor musunuz

Bende pko nun sadece adet düzensizliği etkisi var o da en geç 55 günde geliyordu ama şuan hic gelmeyecek gibi cümlemizin Allah yardimcisi olsun siz gebelik düşünüyor musunuz
Bende hepsi var maalesef. Kilo, tüylenme, saç dökülmesi, çarpıntı...
Evet düşünüyorum. 4 yıl olmak üzere evleneli. Bir kere aşılama yaptık tutmadı. Sonra 5 ay adet olmadım ve bir ilaç kullandım. Hamile kaldım ama oda dış gebelik oldu.kürtaj oldum 3 aylık korunma süresi bitti. Ve adetimi bekliyorum. Yine o ilacı kullandım ;) hayırlısı artık . Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Bende hepsi var maalesef. Kilo, tüylenme, saç dökülmesi, çarpıntı...
Evet düşünüyorum. 4 yıl olmak üzere evleneli. Bir kere aşılama yaptık tutmadı. Sonra 5 ay adet olmadım ve bir ilaç kullandım. Hamile kaldım ama oda dış gebelik oldu.kürtaj oldum 3 aylık korunma süresi bitti. Ve adetimi bekliyorum. Yine o ilacı kullandım :KK66: hayırlısı artık . Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
O ilaç dediginiz hangi ilaç acaba? İnsallah Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin cümlemize:KK200:

Bende kullandım ama o ara tüplerim tikaliymis şuan adet olsam klomen yada femara kullanmak istiyorum bende inşallah güzel sonuçlanır canim:KK200:
Femara daha etkili. Ben klomenide kullandım.tüpleriniz açıldı mı ??

evet açıldı canım bide tüplerime bağırsak dolanmis o da açıldı laparoskopi oldum ameliyat tan sonra adet olamadım daha
Anladım Allah şifa versin inşaallah. Doktorunuzla görüşün o zaman. Doğrusunu söyleyecektir her halde.geçmiş olsun

Yumurtalık kisti mi polikistikover mısın canım normal de adetlerin düzensiz mi
yumurtalık kisti. İLk baktığında 2 cm'di şimdi 3 cm oldu. Normalde ortalama 29 günde olurum. Telefonumda 3 yıldır program var çok sıkı takip ediyorum. Çok düzenli değil bazen 25te olur bazen 30 olur. Ama bu kadar gecikme hiç yaşamamıştım tabi. En fazla 10 gün geciktiğini biliyorum. Onda da sebebi belliydi

yumurtalık kisti. İLk baktığında 2 cm'di şimdi 3 cm oldu. Normalde ortalama 29 günde olurum. Telefonumda 3 yıldır program var çok sıkı takip ediyorum. Çok düzenli değil bazen 25te olur bazen 30 olur. Ama bu kadar gecikme hiç yaşamamıştım tabi. En fazla 10 gün geciktiğini biliyorum. Onda da sebebi belliydi
Hım onlar genelde adetle atılır insallin seninde öyle olur gecikmenin sebebi ya kist yada gebelik olabilir gec döllenme olduğu için çıkmayabilir diyorlar hakkında hayırlısı olsun inşallah

Hım onlar genelde adetle atılır insallin seninde öyle olur gecikmenin sebebi ya kist yada gebelik olabilir gec döllenme olduğu için çıkmayabilir diyorlar hakkında hayırlısı olsun inşallah
adetle atılır diyorlar ama bu sefer de adet olamıyorum. :işsiz: ilk 8 gün gecikince doktora gittim zaten tarlusal vermeden beta hcg bakıldı sıfırdı. ilacı kullandım bitti. pzt'ye kadar adet olmam gerek olmazsam geri gidicem.

Back