Mamagrafiye mı ultrason a mı gırdın canım senYok yapmadı. O görüntüleri gerçekçi bulmadığını görürsem de hoşlanmayacağımı söyledi. Ben abartılı olmayan dolgun bi görüntü istedim sanırım öyle de oldu:) doktorla ilk görüşmede bana fazlasıyla güven verdi. Oradaki protezlerden sütyen içine deneme yaptık 360iyi geldi. Ameliyat sırasıbda bi küçük bi büyük deneyeceğini söyledi. Ama girerken 360ı deneyin olursa daha büyüğünü istemiyorum dedim:)
İkisine de girmedimMamagrafiye mı ultrason a mı gırdın canım sen
:)) benden öncesinde kan tahlili ekg ve covid testi istedilerMamografıyı ıstıyorlarmıs o yuzden sordum zaten mamografıye girecek meme olsa
:)) benden öncesinde kan tahlili ekg ve covid testi istedilerMamografıyı ıstıyorlarmıs o yuzden sordum zaten mamografıye girecek meme olsa
Diren de yok. Göğsün üst orta alt kısımları bantlı. Perşembe ilk kontrolüm var o zaman çıkarılacak sonra duş serbest. Ağrım ara ara artıyo ilaç alıyorumDiren varmı canım? Nasıl hareket agrı durumun
Teşekkür ederim darısı sana artıkGuzelım oncelık amelıyatı ve ılkn2 gunu atlattın sayılır.yorumlara bakarsak bundan sonra daha ıyıye dogru gıdeceksın ınsallah
25binFiyat paylasabilir misin
Nasılsın guzelım
Net bi zaman söylemiyorlar ama ortalama 1aya kadar iniyo. Gördüm evet:) karşıdan bakınca güzel ama yan dönünce o üstteki şişlikten çok iri görünüyoNe zaman iner dedı dr. Gördun mü pekı cicilerini
Tam boş değildi ama dolu dolu da olmadı hiç 75b dolgulu kullanıyordum. Dün doktor sonrası avmye uğrayıp sütyen denedim. Şiş haliyle bile 75b-C içi boş olanlar oldu. Çıplakken büyük duruyo ama kıyafetle çok farkedilmiyoSenin de dolgulu sütyenın içi boş olanlardan mıydı