Bugün 360cc meme büyütme ameliyatı oldum

Yok yapmadı. O görüntüleri gerçekçi bulmadığını görürsem de hoşlanmayacağımı söyledi. Ben abartılı olmayan dolgun bi görüntü istedim sanırım öyle de oldu:) doktorla ilk görüşmede bana fazlasıyla güven verdi. Oradaki protezlerden sütyen içine deneme yaptık 360iyi geldi. Ameliyat sırasıbda bi küçük bi büyük deneyeceğini söyledi. Ama girerken 360ı deneyin olursa daha büyüğünü istemiyorum dedim:)
Mamagrafiye mı ultrason a mı gırdın canım sen

Guzelım oncelık amelıyatı ve ılkn2 gunu atlattın sayılır.yorumlara bakarsak bundan sonra daha ıyıye dogru gıdeceksın ınsallah

Dün kontrolüm vardı bantlar çıkarıldı. Bugün duş aldım iyiyim ağrılarım azaldı ama çok fazla ödem var özellikle üst kısımlar aşırı yüksek aynada görünce onlar biraz canımı sıkıyo ama genel olarak iyiyim.

Senin de dolgulu sütyenın içi boş olanlardan mıydı 😊
Tam boş değildi ama dolu dolu da olmadı hiç 75b dolgulu kullanıyordum. Dün doktor sonrası avmye uğrayıp sütyen denedim. Şiş haliyle bile 75b-C içi boş olanlar oldu. Çıplakken büyük duruyo ama kıyafetle çok farkedilmiyo

Buyuk mu taktırayım o zaman senın dedıgın gıbı bana 400 cıvarı der. Pazartesı randevu bakalım ıy o açıp bakmasında da utanctan ne hale gırerım dusunemıyorum

Boş sütyeni doldurmuş olmak onu yıllar sonra bı kadın olarak oyle görmek de guzeldir. Ayaklanmana sevındım avm felan cok ıyi.

X