Bugün 360cc meme büyütme ameliyatı oldum

Deniz1516

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2013
49
21
34
Kızlar bugün sabah 360cc meme büyütme ameliyatı oldum. Protez markam pollytech high profil. Ameliyat öncesinde bu forumdan çok faydalandım. Ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar aklınıza takılan bişeyler varsa konuşabiliriz.

Merhaba , çok geçmiş olsun.Ben de olcam inşallah.Boy ve kg ne kadardı , dokunuz varmıydı?Nerede , kime oldunuz?Güzel günlerde kullanın

Gecmıs olsun nasılsın agrı durumun hangı sehır? Benımde bursa 7 subat muayene randevum var bakalım

Gecmıs olsun nasılsın agrı durumun hangı sehır? Benımde bursa 7 subat muayene randevum var bakalım
Teşekkür ederim. Ameliyattan bu sabah 9.30 gibi çıktım sonraki 3-4 saat baskı hissi çok fazlaydı ağrım da vardı. Şimdi daha iyiyim ama ağrılarım var hala.

Bir an önce saglıkla yorumlarını beklıyoruz. Kas altı mı oldun. Bende 178 boy kılo 52 artık dokum var mı yokmu görcez. Bana göre bırsey yok ortada

Bir an önce saglıkla yorumlarını beklıyoruz. Kas altı mı oldun. Bende 178 boy kılo 52 artık dokum var mı yokmu görcez. Bana göre bırsey yok ortada
Kas altı oldum evet. Sizin boyunuz uzun 400-450yi kaldırırsınız. Ne düşünüyorsunuz cc konusunda? Dokusu olmayan ve az olanlara kas altı yapılıyor genellikle.

Ben ılk defa muayene olucam cc ıcın burada okuduklarıma bakınca 350 375 gıbı dusunuyırum ama olduguma da degsin tabi ama agzımın ıcınde de bırsey ıstemıyorum. Hangı sehır sizin. Yazabılecek kadar iyi olmanıza sevındım

Ben ılk defa muayene olucam cc ıcın burada okuduklarıma bakınca 350 375 gıbı dusunuyırum ama olduguma da degsin tabi ama agzımın ıcınde de bırsey ıstemıyorum. Hangı sehır sizin. Yazabılecek kadar iyi olmanıza sevındım
Ankaradayım ben. Doktor antibiyotik kas gevşetici ve ağrı kesici ilaçlar verdi onlar da rahatlatıyo galiba. Bahsettiğiniz ccler uygun size zaten muayenede doktor denediği zaman bir fikir ediniyorsunuz.

Nası bi his dayanılacak gıbı mı. Yalnız degılsın dımı. Kac yasında sınız
Yanımda eşim geldi refakatçı olarak. İlk 2-3 gün birinin olması iyi olur her ne kadar iyi hissetsem de kendimi zorlamıyorum kaslar zaten hasar gördü. 35 yaşındayım. Kesinlikle dayanılmayacak bir acı değil hele ki sonucu düşününce çok da takılmıyo insan. Sen hangi şehirdesin kaç yaşındasın?

Bende bursa 34. Bızde kımseye belli edıp duyurmadan eşimle atlatcaz bakalım o dönemlerı. Cocuk da var korkuyorum bırseyler yapamam edemem gunlerce bide alıskın da degılız nasıl oluyo lönk lönk bırsey var hıssı 😊

Yanımda eşim geldi refakatçı olarak. İlk 2-3 gün birinin olması iyi olur her ne kadar iyi hissetsem de kendimi zorlamıyorum kaslar zaten hasar gördü. 35 yaşındayım. Kesinlikle dayanılmayacak bir acı değil hele ki sonucu düşününce çok da takılmıyo insan. Sen hangi şehirdesin kaç yaşındasın?
Nasılsın guzelım

Oh sevındım adına. Bgn taburcu olursun herhalde. Sende rahat atlatanlardan olup guzellıgını yasarsın 😇

Taktıkları sütyen 85b sanırım ödemler inince boş 75b-c takarım
Yok yapmadı. O görüntüleri gerçekçi bulmadığını görürsem de hoşlanmayacağımı söyledi. Ben abartılı olmayan dolgun bi görüntü istedim sanırım öyle de oldu:) doktorla ilk görüşmede bana fazlasıyla güven verdi. Oradaki protezlerden sütyen içine deneme yaptık 360iyi geldi. Ameliyat sırasıbda bi küçük bi büyük deneyeceğini söyledi. Ama girerken 360ı deneyin olursa daha büyüğünü istemiyorum dedim:)

X