Tuvalet Eğitimi bugün 2.günümüz ama sabrımda kilotta kalmadı:(

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

bence bez takma canım bizimde 2 günde kilotlar bitti
kilotsuz giydirdim pijamasını bez filan bağlamadım
aklı karışmasın ben ilk 2 hafta evden bile çıkmadım tamamen alışsın diye

aslında haklısınızbez bağlarken benimde kafam karışıyor bağlasammı bağlamasammı diye ama bikaç gün birazda olsa olayın farkına varıncaya kadar bağlasam diyorumm çünkü yıkanan kurumuyor ve bağlamasamda yerlere sızıyor 4.günümüzdeyiz şu saate kadar 2 defa yaptı lazılığa bikaçkerede altına yaptı

kesinlikle bağlama canım çocuk ikilemde kalır ve buda sizin bezden kurtulma sürecinizi uzattıkça uzatır çocuklar herşeyin farkında o bezin bağlandığını yada bağlanacağını düşünür sürekli bez olayını kesinlikle bitirmelisin biz bezimizi çıkardık attık zaten son bezimizdi ve kesinlikle almadıkta uzmanlarında önerdiği kesinlikle budur bez birdefa çıktıysa birdaha takılmamalıdır buna geceleride dahil yatak koruma al yatağına çarşafın altından ser işersede ona işer geceleri elinde iki çitilesen yeter bir dahaki uykusuna kadar kurur ...kolay gelsin

hiç evden çıkmamam gerekiyor bu söylediklerine bakarsak inş.bu süre uzamaz büyük kızımın 1 haftada tamamdı tuvalet eğitimi kardeşide ona benzermi bilmem 5.günümüzdeyiz...

bugün 6.günümüz zorlanıyoruz sabahları çok güzel yapıyoruz gece bağladığım bez 6gündür kupkuru ama gündüzleri bazen tuvalete bazen altına yapıyor kakasını daha tuvalete hiç yapmadı korkuyor onu nasıl aşarız bilmem allah kolaylık versin inş...

sabır canım pes etme
kaka olayınıda zorlamadan nasikçe halletmeye çalış
korkusu daha fazla artmasın inşallah en kısa sürede atlatırsınız

sabır canım pes etme
kaka olayınıda zorlamadan nasikçe halletmeye çalış
korkusu daha fazla artmasın inşallah en kısa sürede atlatırsınız

Canım kakaya dünyanın en muhteşem elmas taşı muamelesi yapmak gerekiyor bu dönemde lazımlıkta beklettik 1 gün akşam babaya göstercez diye öğğğğğğğkkkk insan nelere katlanmıyor şu veletlet için...baba gelir kakayı görür wooowwwwwwwwwwww bir tezahuratlar bir beğenmeler alkış kıyamet ondan sonra bayıla bayıla kaka yapar
ecrin naz hn... Yaa ayrıca madem bez kuru kalkıyor neden hala bağlamakta ısrar ediyorsun ki e ne güzel yapmıyor işte bağlama yolun başındayken bitir şu gece olayınıda derim...

korkuyorum gece işinden ya yaparsa olurya bağlamazsın o gün yapcağı tutar zaten uyuttuktan sonra bağlıyorum farketmeden

korkuyorum gece işinden ya yaparsa olurya bağlamazsın o gün yapcağı tutar zaten uyuttuktan sonra bağlıyorum farketmeden

boşver şekerim işesin yahuu ne olucak diyorum ya ser bir koruma altına yaparsa yapsın benim kızoşş çokk işedi o işedi ben yıkadım hatta 1 defa anneannesi bir defa babası 2 defada annesi olmak üzere gece yaptırmak için aldığımızda üstümüze saldı eşşekk şırr şırrrr ....1-2 aydır yapmıyor geceleri çok şükür sabır canım sabırr.....

sabırtaşına döndüm ya bugün 11gün oldu aslında haksızlık olmasın fena diyil yani geceleri yapmadı hala aynı gündüzleride 2gündür söylüyor artık çişim var diye allah şükür yavaşyavaş başarıyorum sanırım aylar sürücek sanmıştım haaa birde dün ilk defa kakasınıda yaptı tuvalete haftaya falan bu iş daha net olcaka inş.ama sinirlerim laçka olmuş durumda...

sabır canım zor ama sabır
az kaldı inan bir ay sonra hiçbirini hatırlamıyacaksın

ben böle yapmadım dışarı cıkarken hep bez bağladım. gecede bez bağlamadım altına muşamba serdim. 2 saate bi wc ye kaldırdım. arada kaçırdığı oldu ama olacak o kadar sinirler laçka olmasın. evet ben kısa programa atıyodum 30 dk. vala bi gece 3 kere yapmışitı.

cokda olmamış emin olki. bi komşum vardı. inan belki haftalarca uğraştı hatta cocuğun eve kaka yaptığını bilirim. bize gelirken allahtan bağlıyodu. ama öğrenemedi. yapacak bişe yok yani. sabır lazım.

temmuzda üç yaşında olucaz halen bez kullanıyoruz lazımlığa veya tuvalete oturmayı kesinlikle kabul etmiyor etsse işimiz kolay olucak

ben lazımlık hiç kullanmadım. cocuklar için wc ye konulan oturaklardan aldım. kızım cabuk bıraktı ama 2. nasıl olacak bilemem. ama sabır lazım. her cocuk bir değil. arada benimkide halıya kaçırdı. şimdi 4.5 yaşında gecen o oturağıda kaldırmış bak buyudum ben diyo. bide kendini silmeye calışıyo.

bu arada yağmur 2 yaş 3 aylıktı bıraktı gunduz çişini. gece ayrı vakit ayırdım.

arkadaşlar bugün12. gün yoruldum ama değiyo galiba meyveleri yemeye başladım sayılır 2gündür kakasınıda tuvalete yapıyo 3.4 gündürde çişi gelince söylüyo allaha bin şükür şu anda iyi gidiyor biyere gittiğimde bağlamıyorum artık alıştırma kiloduyla gidiyoruz soruyorum orda tuvalete götürüyorum bugün mesela arkadaşa gittik bezi yanımda götürdüm ne olur ne olmaz diye alıştırma kiloduyla gittik bikere tuvalete götürdüm orda ama yapmadı uyuttum orda bezini bağladım bezde kuruydu uyanır uyanmaz hemen çıkardım yani eve gelene kadar hiç yapmadı gelince evde lazımlığı doldur iyiyiz yani şimdilik darısı herkesin başına ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…