- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
arkadaşlar yaptığınız bütün yorumlara yardmlarınıza teşekkürler.3.günümzdeyiz çok yavaş ilrliyoruz ama biraz alta bşraz tuvalete yapmaya devam ediyoruz 2gecedir geceleri altına hiç yapmıyor bez bağlıyorum gece tabii ama kuru oluyor bazen gündüzleride bez yapıyorum çünkü günün yarısında bütün kilotlar bbitiyor dün 2defa makinaya attım yıkanıp kuruyana kadar boş durmaz altı mecbur bez yaptım ama sürekli çırartıp tuvaletini yaptırmaya çalıştım çok su içiriyorumki her oturduğunda yapsınki hemen alışsın istiyorum ama dediğim gibi yavaş gidiyor sabır dediğiniz gibi sabretmek lazım
aslında haklısınızbez bağlarken benimde kafam karışıyor bağlasammı bağlamasammı diye ama bikaç gün birazda olsa olayın farkına varıncaya kadar bağlasam diyorumm çünkü yıkanan kurumuyor ve bağlamasamda yerlere sızıyor 4.günümüzdeyiz şu saate kadar 2 defa yaptı lazılığa bikaçkerede altına yaptı
hiç evden çıkmamam gerekiyor bu söylediklerine bakarsak inş.bu süre uzamaz büyük kızımın 1 haftada tamamdı tuvalet eğitimi kardeşide ona benzermi bilmem 5.günümüzdeyiz...[/
kızım 1 haftada kaptı olayı ama ben yinede nerdeyse 1 ay komşuma bile gitmedim milletin evine salıverir diye korktum...
sabır canım pes etmebugün 6.günümüz zorlanıyoruz sabahları çok güzel yapıyoruz gece bağladığım bez 6gündür kupkuru ama gündüzleri bazen tuvalete bazen altına yapıyor kakasını daha tuvalete hiç yapmadı korkuyor onu nasıl aşarız bilmem allah kolaylık versin inş...
sabır canım pes etmebugün 6.günümüz zorlanıyoruz sabahları çok güzel yapıyoruz gece bağladığım bez 6gündür kupkuru ama gündüzleri bazen tuvalete bazen altına yapıyor kakasını daha tuvalete hiç yapmadı korkuyor onu nasıl aşarız bilmem allah kolaylık versin inş...
bugün 6.günümüz zorlanıyoruz sabahları çok güzel yapıyoruz gece bağladığım bez 6gündür kupkuru ama gündüzleri bazen tuvalete bazen altına yapıyor kakasını daha tuvalete hiç yapmadı korkuyor onu nasıl aşarız bilmem allah kolaylık versin inş...
ben ilk zamanlar gece kalkıp kontrol ettim süreklikorkuyorum gece işinden ya yaparsa olurya bağlamazsın o gün yapcağı tutar zaten uyuttuktan sonra bağlıyorum farketmeden
korkuyorum gece işinden ya yaparsa olurya bağlamazsın o gün yapcağı tutar zaten uyuttuktan sonra bağlıyorum farketmeden
sabırtaşına döndüm ya bugün 11gün oldu aslında haksızlık olmasın fena diyil yani geceleri yapmadı hala aynı gündüzleride 2gündür söylüyor artık çişim var diyeallah şükür yavaşyavaş başarıyorum sanırım aylar sürücek sanmıştım haaa birde dün ilk defa kakasınıda yaptı tuvalete haftaya falan bu iş daha net olcaka inş.ama sinirlerim laçka olmuş durumda...
kesinlikle bağlama canım çocuk ikilemde kalır ve buda sizin bezden kurtulma sürecinizi uzattıkça uzatır çocuklar herşeyin farkında o bezin bağlandığını yada bağlanacağını düşünür sürekli bez olayını kesinlikle bitirmelisin biz bezimizi çıkardık attık zaten son bezimizdi ve kesinlikle almadıkta uzmanlarında önerdiği kesinlikle budur bez birdefa çıktıysa birdaha takılmamalıdır buna geceleride dahil yatak koruma al yatağına çarşafın altından ser işersede ona işer geceleri elinde iki çitilesen yeter bir dahaki uykusuna kadar kurur ...kolay gelsin
sabırtaşına döndüm ya bugün 11gün oldu aslında haksızlık olmasın fena diyil yani geceleri yapmadı hala aynı gündüzleride 2gündür söylüyor artık çişim var diyeallah şükür yavaşyavaş başarıyorum sanırım aylar sürücek sanmıştım haaa birde dün ilk defa kakasınıda yaptı tuvalete haftaya falan bu iş daha net olcaka inş.ama sinirlerim laçka olmuş durumda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?