Saç Rengi ve Saç Boyama buğday tene mavi siyah saaçççç !!

linlinnnn

Guru
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2010
99
0
316
İstanbul
kızlar buğday tenliyimmmm mavi siyah ya da kızıl siyah saç nasıl olur acabaa fikirleriniz neler ? yada boyayanlar varsa nasıl durdu onlarda fikri olan var mıııı yardım lütfeennnn

canım ben buğday tenliyim ama baya açık bi ton. ben siyahı ve mavi siyahı denemiştim gayet beğenmişti herkes. şu an internette sorun var resim yükleyemiyorum ama ' saç renkleri' albümümde bi resmim vardı sanırım siyah saçlı. bakabilirsin =)

canım bnde cok kararsız kaldım yaa herkes peruk gibi durur dedi :S karamel tonları istiodum snra siyah düşünmeye basladım :S

canım bnde cok kararsız kaldım yaa herkes peruk gibi durur dedi :S karamel tonları istiodum snra siyah düşünmeye basladım :S

bence koyu koyu kahverengi dene. ben bile diyorum ki şimdiki aklım olsa hiç siyaha boyamazdım saçımı çok koyu kahve olabilir ama siyah yapay duruo hoşuma gitmio artık tabi 2-3 yıl ayıla bayıla kullandım o ayrı =) tam kararrını vermeden de acele edip siyaha boyama nitekim saçtan çıkmıo hikayesini biliyorsundur =)

Ben çok açık tene yakıştırıorum siyahı.
Tam zıt olduğu için sanırım daha bi hoş duruo benim saçım laciverte kaçan bi siyah şuan,tenim beyaz biraz sert ve yaşımdan büyük bi ifade katıo bana ama ben beğeniorum.
Ama siyahtan dönmek imkansız gibi bişey yani eğer beğenmezsen kendine yakıştırmazsan yandın dönemezsin
İyi düşün derim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…