• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugday ten göz altı morlukları

nefra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2009
62
0
86
39
Ankara
arkadaşlar bugday tenliyim
yazın çok kararıyorum bu durum beni çok rahatsız ediyo zaten böz altı morluklarımda var göz altı morluklarımada bi çözüm bulamadım
buğday tenli olup rahatsız olan varmı bi çözümü varmı güneşe çok az çıkıyorum ama yinede kararma oluyor.
Birde göz altı morlukları için bi çözümünüz varmı

Bir doktorumla sohbette bunun kalıcı bir çözümü olmadığını öğrenmiştim.Tabii son zamanlarda yeni birşeyler varmı bilmiyorum.

Bence biraz internette bitkisel çözümlerini araştırın biraz gıdalarınıza dikkat edin derim.

bende de var göz altı morlukları bence önce nedenini araştırmak lazım, sonra da çözüm olarak yağ enjeksiyonu düşünülebilir, ama onun da yan etkileri var

üzüm çekirdeği yağını dene bi. buz sür patates koy yani seçenek bol :) ama qenetikse sıkıntı.. qeçmio çünkü

cay posetini kullandiktan sonra hafif ilikken goz altlarina ve kapaklarina yerlestir ve o sekilde uzan..bir muddet o sekilde biraktiktan sonra yika...

bir ara beni uyku tutmadiginda gozlerimin alti hep morariyordu bunu yapiyordum ise yariyordu.

Son düzenleme:
bunlar işe yaramıyo krem kullanan falan varmı doktorun önerisi falan bilen varmı hiç

Bendede aynı sorun vardı her ne denedımse faydası olmuyordu. Takı kılo alana kadar 10kılo fazlalıgım var ama göz altlarımdakı senelerdır yoketmek ıcın ugrastıgım morluklar yokoldu. Cok mutluyum evet kılom bıraz fazla ama rahatsız edecek derecede degıl:39:

bunlar işe yaramıyo krem kullanan falan varmı doktorun önerisi falan bilen varmı hiç

Nefra, bende aynı dertten sıkıntılıyım, bunun lazerle çözümü oldugunu duydum acıkcası ama pek detay bilmiyorum...kremler kıs süreli sanki etki ediyor tam geçirmiyor ya.. şunlardan kurtulsak hiç makyaj yapmam vallahi :D

arkadaşlar bugday tenliyim
yazın çok kararıyorum bu durum beni çok rahatsız ediyo zaten böz altı morluklarımda var göz altı morluklarımada bi çözüm bulamadım
buğday tenli olup rahatsız olan varmı bi çözümü varmı güneşe çok az çıkıyorum ama yinede kararma oluyor.
Birde göz altı morlukları için bi çözümünüz varmı

canım gözaltı morlukları için karboksi terapi yaıldığını biliyorum bir arkadaşım hem karboksi hem dolgu yaptırdı sonuç çok güzel ama karbokside azıcık acıyormuş acı eşiğin yüksekse düşünebilirsin:)

canım gözaltı morlukları için karboksi terapi yaıldığını biliyorum bir arkadaşım hem karboksi hem dolgu yaptırdı sonuç çok güzel ama karbokside azıcık acıyormuş acı eşiğin yüksekse düşünebilirsin:)

Canım arkadasın ne zaman yaptırdı karboksi terapiyi? Sonuç kesin mi yoksa belirli bir süre için mi bir bilgin var mı acaba?

canım şuan uygulanan en etkili ve kesin sonuçmuş 2 ay önce yaptırdı şimdi memnun sende deneyebilirsin:))

bende çok merak ettim gercekten cunku aynı sorunu bende yasıorum ve her zmn pudrayla fln kapatıorum cunku cok mutsuz oluorm kendımı öle görunje.kızlar bır de sıze bısey daha sorcam .benım cocukken burnum kırıldı. ve su an 22 yasındayım 10 lu yaslarda kırılmıstı ve su an benı cok etkiliyor nefes almamı fln sabahları cok gec uyanıyorum ve yorgun uyanıyorum 12 ye kdr uyumama ragmen erken kesınlıkle uyanamıorum.göz altı morlugumun sebebi burnun kırıklıgından olabılırmı sızce?

göz altı morluklarından nefret ediyorum. az uyuyorum yine morarıyor çok uyuyorum yine aynı. düzenli uyuyorum yine aynı :) tam sağlıklı yemek yeme düzenim yok ondan mı acaba.

Nefra, bende aynı dertten sıkıntılıyım, bunun lazerle çözümü oldugunu duydum acıkcası ama pek detay bilmiyorum...kremler kıs süreli sanki etki ediyor tam geçirmiyor ya.. şunlardan kurtulsak hiç makyaj yapmam vallahi :D

bana göz doktoru bi krem önermişti ama kremi bırakınca eski haline dönüyomuş

canım kremler falan kapatmak için faydalı olabilir ama benim doktorum B12 ve demir eksikliği yapar demişti. ben vejetaryen olduğumdan genelde olur. vitaminlere dikkat ettim hiç bişeyim kalmadı. tamamen çözdüm, aklında olsun.

Back
X