• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Buda Sevgili'nin Köşe Takımı Kızlar ;)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
güle güle kullan canım çok hoş. ben köşeleri seviyorum.ben de aldım ama oturma odama. canım salonda kalabalık misafir gelince sanki yanyana dizilmişler gibi duracak tavsiyem varsa teklisini de al ilerde

canım ben cok beğendım evının resımlerını de görmustum cok hoş durmus. ama ben köse takımını salona deıl de oturma odasına daha uygun buluyorum. ama cıdden cok hoş

teşekkür ederim kızlar. ama bende sadece salon var, ayrıca oturma odası istemiyorum ben. çok misafiri gelen biri değilim aslında, yeter sanırım köşe takımım. birde yanına güzel tekli bulcam inş.

benımde köşe takımları çok hoşuma gıdıyor ama bu çok uzun değilmı bır mısafır gelınce bır sıra gıbı dızılmıs olucak daha kısa sını tercıh edıp 2 tanede teklı koltuk alırsan daha hos olur bence tabıı gerısı sanan kalmıs ama çok hoss

benımde köşe takımları çok hoşuma gıdıyor ama bu çok uzun değilmı bır mısafır gelınce bır sıra gıbı dızılmıs olucak daha kısa sını tercıh edıp 2 tanede teklı koltuk alırsan daha hos olur bence tabıı gerısı sanan kalmıs ama çok hoss

teşekkür ederim tatlım fikirlerin için ama artık çok geçkaydirigubbakcemile3
evime geçeli 2 ay olacak nerdeyse ve şimdilik bi sıkıntı yaşamadım çok şükür. :1hug::lepi:
kalabalıkta misafirlerim geldi ramazanda, çok şükür hepimiz sığdık, daha samimi oldu böyle alkisalkisalkis

cok guzel ama biraz buyuk gibi. cok cok misafirin olabilir
tam ideal tatlım, salonum da büyük. çok şık oldu bence. teşekkür ederim beğendiğin içinde vereliniortak

bence gayet hoş büyük olmasıda güzel sıkış pıkış olmaktan iyidir. güle güle kullanın inş.
teşekkür ederim canım benim. kimse kimseye dokunmadan oturulabiliyo salonumda kaydirigubbakcemile5

Back
X