- 17 Kasım 2024
- 364
- 104
- 18
- 26
Ahaha aynı şeyleri istemişizzzz ayyAyy benim eşim de askere gidiyor biliuor musunnngitmeden baba olduğunu öğrensin çok istiyorum onun da celb tarihi 1 mart
![]()
![Face holding back tears :face_holding_back_tears: 🥹](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f979.png)
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha aynı şeyleri istemişizzzz ayyAyy benim eşim de askere gidiyor biliuor musunnngitmeden baba olduğunu öğrensin çok istiyorum onun da celb tarihi 1 mart
![]()
Evet adet belirtileri ile birebir oluyorKızlar adet öncesi yaşadığım bel, rahim içi, bacak ağrısını birebir yaşıyorum hatta daha şiddetli yaşıyorum. Dün akşam sol bacağım kopacak sandım. Adetime 5 gün var. Dün yaptığım erken gebelik testinde silik çizgi vardı. Kan vermeye gitmeliyim ama sanki adet olacak gibi hissettiğim için gitmek de istemiyorum boş yere çünkü cidden oldum olacam gibiyim. Yaşayan tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi
Evet duydum onu ama bu kadar şiddetli olması normal mi bilemedimEvet adet belirtileri ile birebir oluyor
13 ü de benim adet günüm Allahtan ümit kesilmezAhaha aynı şeyleri istemişizzzz ayyadetime beş gün kaldı bugün kan testi verdim negatif geçen ayda altı gün kala vermiştim negatifti 2-3 gün kala pozitife dönmüştü sonra adetimle birlikte kimyasal oldu. Belki bir ümit 14 şubat adet günüm. İnşallah Allahtan ümit kesilmez kendimden ümitli değilim ama inşallah sizde vardır
![]()
Ben yaşadım şu an kendisi 4 aylık kucağımda uyuyor![]()
Ama adete 5 gün kala böyle şiddetli hissedilmez. Bence daha az vardır.Evet duydum onu ama bu kadar şiddetli olması normal mi bilemedim
Ben yaşadım şu an kendisi 4 aylık kucağımda uyuyor![]()
Adetime mi daha az vardırAma adete 5 gün kala böyle şiddetli hissedilmez. Bence daha az vardır.
AynenAdetime mi daha az vardır
Merhaba adet oldunuz mu benim de bat 11 Şubat ve olmadımBenim 11 şubat 2 gün kaldı![]()
Henüz olmadımMerhaba adet oldunuz mu benim de bat 11 Şubat ve olmadım
İnşallah. Hiç belirti yaşıyor musunHenüz olmadımbekliyorum yarında olmazsam test yapacağım inşallah bebiş vardır
Hayırİnşallah. Hiç belirti yaşıyor musun
O da iyi bence
Bende de akıntı gelir gibi oluyor sürekli tuvalete gidiyorum da bilmiyorum bakalım ya çift çizgiyi görmeden umut bağlamıyorum. Bakalım yarında gelmezse test yapacağım ama biraz korkuyorum. Sen test yaptın mıO da iyi bencebenim adet olacakmış gibi bel ağrım var
Hayır bende korkuyorumBende de akıntı gelir gibi oluyor sürekli tuvalete gidiyorum da bilmiyorum bakalım ya çift çizgiyi görmeden umut bağlamıyorum. Bakalım yarında gelmezse test yapacağım ama biraz korkuyorum. Sen test yaptın mı
Korkunun ecele faydası yok diyip yarın yapalımHayır bende korkuyorum![]()
Korkunun ecele faydası yok diyip yarın yapalım![]()
İnşalllah olmayızda pozitifi görürüzevet olmazsak yapalım
![]()
İnşallah güzel haberlerini bekliyorumİnşalllah olmayızda pozitifi görürüz![]()