Adet ağrısının aynısını yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı

Ayy benim eşim de askere gidiyor biliuor musunnn🥹🥹 gitmeden baba olduğunu öğrensin çok istiyorum onun da celb tarihi 1 mart😅
Ahaha aynı şeyleri istemişizzzz ayy🥹🥰 adetime beş gün kaldı bugün kan testi verdim negatif geçen ayda altı gün kala vermiştim negatifti 2-3 gün kala pozitife dönmüştü sonra adetimle birlikte kimyasal oldu. Belki bir ümit 14 şubat adet günüm. İnşallah Allahtan ümit kesilmez kendimden ümitli değilim ama inşallah sizde vardır 🥰

Kızlar adet öncesi yaşadığım bel, rahim içi, bacak ağrısını birebir yaşıyorum hatta daha şiddetli yaşıyorum. Dün akşam sol bacağım kopacak sandım. Adetime 5 gün var. Dün yaptığım erken gebelik testinde silik çizgi vardı. Kan vermeye gitmeliyim ama sanki adet olacak gibi hissettiğim için gitmek de istemiyorum boş yere çünkü cidden oldum olacam gibiyim. Yaşayan tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi
Evet adet belirtileri ile birebir oluyor

Ahaha aynı şeyleri istemişizzzz ayy🥹🥰 adetime beş gün kaldı bugün kan testi verdim negatif geçen ayda altı gün kala vermiştim negatifti 2-3 gün kala pozitife dönmüştü sonra adetimle birlikte kimyasal oldu. Belki bir ümit 14 şubat adet günüm. İnşallah Allahtan ümit kesilmez kendimden ümitli değilim ama inşallah sizde vardır 🥰
13 ü de benim adet günüm Allahtan ümit kesilmez🥹 ben vermek istemedim hemen negatif çıkarsa üzülürüm diye kendimi de çok dinliyorum eşim şuan işte ondan test istedim bakalım yarın ilk idrarda deneyeceğim ♥️

O da iyi bence ☺️ benim adet olacakmış gibi bel ağrım var
Bende de akıntı gelir gibi oluyor sürekli tuvalete gidiyorum da bilmiyorum bakalım ya çift çizgiyi görmeden umut bağlamıyorum. Bakalım yarında gelmezse test yapacağım ama biraz korkuyorum. Sen test yaptın mı

Bende de akıntı gelir gibi oluyor sürekli tuvalete gidiyorum da bilmiyorum bakalım ya çift çizgiyi görmeden umut bağlamıyorum. Bakalım yarında gelmezse test yapacağım ama biraz korkuyorum. Sen test yaptın mı
Hayır bende korkuyorum ☺️

Back