Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim tatlım kaydirigubbakcemile5ilk yorum benden çok begendim ywwwwww cok guzellll hayırlı olsn
sağolasın tatlım, 3,25e 2,70 galiba boyutu canım. tv ünitesinin arkasına duvar kağıdı düşünüyoruz ama bakalım tatlım, inşallah güzel olacak.maşallah kız ne uzun köşe takımı :)) ama yastıklarıyla falan butunlesınce cok hos olmus tatlım ama bence bı ıkı yastık daha olsun onlar cok renk katıyo koltuk takımına... bıde bu yastıkların desenınden duvar kagıdı yaptırabılırsın salonunda kirişlerin oldugu bolumler oluo ya yada karsılıklı duvarlr duvar kagıdı dger duvarlarda koltugunun rengının bıraz acıgı olablr super olr wlla :)) gulegule kullan tatlm kendı esyalarımmıs gıbı sevındım ınan :)
sağolasın yavru kuşum bee :)Çok güzelmiş canım be...
Biraz uzun sanki ama odan büyükse çok hoş güle güle kullan...
sağolasın tatlım, Allah razı olsun. bende köşe takımlarına bayılıyorum. bunu özellikle nişanlım beğendi. keyfine çok düşkündürköşe takımlarını sevmiyorum ama bunun rengi ve modeli güzelmiş canım
Mutlu günlerde kullan inşallah![]()
belki fotodan kaynaklanıyo uzunluğu tatlım, ama salonda uzun bizim. güzel duracak sanırım? 15 gün sonra teslim edecekler.Banada uzun geldi ama modelini ve rengini beğendim mağzada durduğu gibi durmuyor ama bize uzun geldi ama evde daha hoş durur sanki güle güle kullan canım :1hug:
salonta köşe takımımı kullanacaksın ?
ama zaten büyük bir köşe koltuk takımı şeklinde ayrı bile kullanabilirsin güle güle kullan çok güzel
olsun noalcak klasik klasik mobilyalar bize uymazki zaten yaşımıza bi zaman geçer sıkılırızz ozaman belki düşünürüzz :)
küçük olsa hani misafir gelse sorun yaşarsız dicem ama köşen baya büyük oyüzden kullanırsın bu koltugun eger teklisi varda belki onu ekletebilirsin hanii yetmiceni düşünürsen :)
kumaşını bende bilemedim ama silinebilir bi kumaştı. kadifeyede benzemiyom, öğrenince yazarım tatlım burdagayet güzelmiş canım.. sanırım salonda kullancksın ve misafirlerin i agırlayacaksın.. gayet geniş..
güzel günler kullan inş.:)
kumaşını tam çözemedim ama ?:S
tşk ederim canım :1hug:güle güle kullan opuyorumnanaktan
canım markası yok aslında bilindik bi marka değil. Bursa'da yıldız mobilyadan aldık.markası ne ki bunun güle güle kullanın çok güzelmiş
teşekkür ederim tatlım:1hug:güle güle kullanın :)
bu kumaşın renk kartelasında canlı renk yoktu tatlım. kumaşıda değiştirirsek model bozulacaktıkoltuk güzelmiş ama rengi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim mesela canlı renk olsa süper görünürdü