• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Buda Sevgili'nin Köşe Takımı Kızlar ;)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

sevgili

20.06.2010 / Yeni HaYaT
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2008
770
1
96
40
Bursa
2966.jpg

3130.jpg

kızlar buda köşe takımım, birebir aynısı olacak inşallah. dün aldık umarım beğenirsinizkaydirigubbakcemile5

maşallah kız ne uzun köşe takımı :)) ama yastıklarıyla falan butunlesınce cok hos olmus tatlım ama bence bı ıkı yastık daha olsun onlar cok renk katıyo koltuk takımına... bıde bu yastıkların desenınden duvar kagıdı yaptırabılırsın salonunda kirişlerin oldugu bolumler oluo ya yada karsılıklı duvarlr duvar kagıdı dger duvarlarda koltugunun rengının bıraz acıgı olablr super olr wlla :)) gulegule kullan tatlm kendı esyalarımmıs gıbı sevındım ınan :)

Çok güzelmiş canım be...
Biraz uzun sanki ama odan büyükse çok hoş güle güle kullan...

köşe takımlarını sevmiyorum ama bunun rengi ve modeli güzelmiş canım
Mutlu günlerde kullan inşallah :nazar:

Banada uzun geldi ama modelini ve rengini beğendim mağzada durduğu gibi durmuyor ama bize uzun geldi ama evde daha hoş durur sanki güle güle kullan canım :1hug:

Oooo oldukça büyük bi köşe takımı ne güzell, geniş ve rahat görünüyor. Rengini modelini çok beğendim, Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin canım..

ilk yorum benden çok begendim ywwwwww cok guzellll hayırlı olsn
teşekkür ederim tatlım kaydirigubbakcemile5

maşallah kız ne uzun köşe takımı :)) ama yastıklarıyla falan butunlesınce cok hos olmus tatlım ama bence bı ıkı yastık daha olsun onlar cok renk katıyo koltuk takımına... bıde bu yastıkların desenınden duvar kagıdı yaptırabılırsın salonunda kirişlerin oldugu bolumler oluo ya yada karsılıklı duvarlr duvar kagıdı dger duvarlarda koltugunun rengının bıraz acıgı olablr super olr wlla :)) gulegule kullan tatlm kendı esyalarımmıs gıbı sevındım ınan :)
sağolasın tatlım, 3,25e 2,70 galiba boyutu canım. tv ünitesinin arkasına duvar kağıdı düşünüyoruz ama bakalım tatlım, inşallah güzel olacak.

Çok güzelmiş canım be...
Biraz uzun sanki ama odan büyükse çok hoş güle güle kullan...
sağolasın yavru kuşum bee :)
salonum 25 m2 boyutunda. güzel olacak inşallah ;)

köşe takımlarını sevmiyorum ama bunun rengi ve modeli güzelmiş canım
Mutlu günlerde kullan inşallah :nazar:
sağolasın tatlım, Allah razı olsun. bende köşe takımlarına bayılıyorum. bunu özellikle nişanlım beğendi. keyfine çok düşkündür :P

Banada uzun geldi ama modelini ve rengini beğendim mağzada durduğu gibi durmuyor ama bize uzun geldi ama evde daha hoş durur sanki güle güle kullan canım :1hug:
belki fotodan kaynaklanıyo uzunluğu tatlım, ama salonda uzun bizim. güzel duracak sanırım? 15 gün sonra teslim edecekler.

salonta köşe takımımı kullanacaksın ?
ama zaten büyük bir köşe koltuk takımı şeklinde ayrı bile kullanabilirsin güle güle kullan çok güzel

salonta köşe takımımı kullanacaksın ?
ama zaten büyük bir köşe koltuk takımı şeklinde ayrı bile kullanabilirsin güle güle kullan çok güzel

evet tatlım, oturma grubu almadım. misafir için ayrı bir oda da yapmayacağım. misafirde bende aynı oda da oturacağız kısmetse;)
ben pek ısınamadım o misafir odalarına, bölee sürekli kapalı bi oda, sanki boşunaymış gibi geliyo bana. aslında davetsiz misafirler için süper derli toplu olur ama olsun. bana yabancı misafir gelmez, gelirsede sağlık olsun diyip kaderime boyun eğecemkaydirigubbakcemile3

inşallah çokta dağınık, pasaklı bi gelin olmam :CüvCüv:

olsun noalcak klasik klasik mobilyalar bize uymazki zaten yaşımıza bi zaman geçer sıkılırızz ozaman belki düşünürüzz :)

küçük olsa hani misafir gelse sorun yaşarsız dicem ama köşen baya büyük oyüzden kullanırsın bu koltugun eger teklisi varda belki onu ekletebilirsin hanii yetmiceni düşünürsen :)

olsun noalcak klasik klasik mobilyalar bize uymazki zaten yaşımıza bi zaman geçer sıkılırızz ozaman belki düşünürüzz :)

küçük olsa hani misafir gelse sorun yaşarsız dicem ama köşen baya büyük oyüzden kullanırsın bu koltugun eger teklisi varda belki onu ekletebilirsin hanii yetmiceni düşünürsen :)

yok canım, yaşamayacağız inşallah. gerçi bi duvar boş kalıyor, aldığımız yer ilerde bir tanede tekli ekletebilirsiniz isterseniz dedi. bakalım gerek kalmaz inşallah ;)

gayet güzelmiş canım.. sanırım salonda kullancksın ve misafirlerin i agırlayacaksın.. gayet geniş..
güzel günler kullan inş.:)
kumaşını tam çözemedim ama ?:S

koltuk güzelmiş ama rengi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim mesela canlı renk olsa süper görünürdü

gayet güzelmiş canım.. sanırım salonda kullancksın ve misafirlerin i agırlayacaksın.. gayet geniş..
güzel günler kullan inş.:)
kumaşını tam çözemedim ama ?:S
kumaşını bende bilemedim ama silinebilir bi kumaştı. kadifeyede benzemiyom, öğrenince yazarım tatlım burda ;)

güle güle kullan opuyorumnanaktan
tşk ederim canım :1hug:

markası ne ki bunun güle güle kullanın çok güzelmiş
canım markası yok aslında bilindik bi marka değil. Bursa'da yıldız mobilyadan aldık.

güle güle kullanın :)
teşekkür ederim tatlım:1hug:

koltuk güzelmiş ama rengi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim mesela canlı renk olsa süper görünürdü
bu kumaşın renk kartelasında canlı renk yoktu tatlım. kumaşıda değiştirirsek model bozulacaktı :(

canım bızde aynı renk aynı desen 3+2+1+1 takımını aldık:)))
ben rengıne bayıldım zaten,köşe takımıda çok güselmiş,ama yerınde olsam buna bı mını berjer eklerdım yastıkların desenınden,hatta benımkılerıde eklıyım hemen
e bız buna halı ne alcazz:)war mı fıkrınn?

Back
X