evin çok güzel ben kızının odasını çok beğendim.kızıma oda almayı düşünüyorum nerden aldın acaba birde fiyatı ne kadar dı bilgi verebilirsen sevinirim...şimdiden teşekkürler....
sizce kapal balkona cikan o kapiya ipli tullerden alayimmi .. kirmizi abartili mi olur ne renk alsam..???
bayrampasada bay- mob var moblyacilar carsisi.. orda ucuzdu bayagi. kizimada oglumada ordan aldm.. kiz ve erkek odasina ordan aldm 1 -700 verdim iki odaya..... orda degisik renklerde konulmus mobilyalar dolap cestleri vardi istedgin renklerde ve seklde yapiyolardi. ben beyaz istemistim..kolay gelsin.evin çok güzel ben kızının odasını çok beğendim.kızıma oda almayı düşünüyorum nerden aldın acaba birde fiyatı ne kadar dı bilgi verebilirsen sevinirim...şimdiden teşekkürler....
tesekkurler.. cok pahal degl evimin moblyasi aslinda..evınız cok guzel soylenecek soz yok maddı durumunuzda baya ıyı olsa gerek guzel gunlerde oturun
tesekkurler halim var zaten fotodada gozukuyor.... tesekkurler ..........kırmızı çok hoş olur.ben çok severim bu tonlarda mutfakta kırmızıyı.hatta kırmızı masa örtüsü ve kırmızı bir halıda olabilir.salonnunuz çok hoş sade hiç göz yormuyor.çok beğendim güle güle oturun.:)
tesekkurler begendiginize sevindim...mutfagi cokk begendik annemlee
evimize yakin br yerden aldim.. beylikduzunde bir yer.. yatak olmuyor... sizin hosunuza gittimi??? ilk basta benim modeli hosuma gtti simdi ise kaba geliyor, ve rengi koyu geliyor..Merhabalar, evinizi çok beğendim, iyi günlerde oturun.
Salondaki koltuk takımı dikkatimi çekti hemen:) Nerden aldınız acaba? Bende bununla ilgili bir başlık açmıştm foto yüklemiştim çok benzettim ama benim eklediğim tek renk. Yatak oluyor mu koltuklarınız? Birde nasıl rahat mı?
evimize yakin br yerden aldim.. beylikduzunde bir yer.. yatak olmuyor... sizin hosunuza gittimi??? ilk basta benim modeli hosuma gtti simdi ise kaba geliyor, ve rengi koyu geliyor..rahat ... aslinda koltuk rahatlgi sungern kalitesine bagli.. istikbaldede buna benzer br koltuk var . fortin salon takmi istikbalin sitesinde bakarsanz gorursunuz onlarda iki renk.... kolay gelsin...
aldigim yerden memnun kalmadim. tartismalarimz oldu cunki once oturma yerini iki parca sungerden yapmislar.. ben cikarnca eve geldikten sonra gordum.. koltuk alrkenn dikkat edin oturma yerlerine sunger konuluyor ya, iste orayi iki parcayi birbrine yapistirp elyafla kaplayablirler .. yani incelemeniz lazim ben alirrken aklima gelmedi daha sonra evde 5 ay sonra actgmda kilif cikardigimda gordum.. birde dayanma krlentlerine dikkat et onlarda yi cinsten slikonla doldurmuslar mi dye.. bunlar hep yarim yamalakti daha sonradan ben gittim ve yaptirdim .. bu yuzden aldigim yerin ismni vermek istemyorum hic memnun kalmadim onlardan zaten unlu br marka degil normal bir magaza ve kendi uretimleri idi ...Tabiki hoşuma gitti o yüzden sordum nerden aldınız diye.:) Kaça aldınız acaba. Bizim beğendiğimizin her yeri krem renginde. Ama istersek renkleri değiştirebiliyorlar.
kizimn odasnin duvarnimi kastettin... yesil boyaym begenmediniz... goruslern icin tesekkurler....Salon ve mutfağınızı çok beğendim ama kırmızı yapmayın bence. Çok çiğ durur gibi geliyor. Kızınızın da odasının rengini beğenmedim, pembeye daha uygun bir renk hatta bembeyaz olsa, pembe aksesuarlarla çok çok güzel olur diye düşündüm.
kizimn odasnin duvarnimi kastettin... yesil boyaym begenmediniz... goruslern icin tesekkurler....
tesekkurler canim....Kusura bakmayın belirtmeyi unutmuşum, evet yeşil boya. Mobilyalar çok güzel. Güle güle kullanın...
Güle güle oturun inşallah d,ğer konunuzada yorum yapmıştım...Eviniz çok ferah mutfağınız çok geniş ve iç açıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?