Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet mankenin vucududa mükemmel,sende böyleyse ohh mis muhteşem olucaksınn
teşekkür ederim canım bende aynen öyle seviyorum ne çok abartılı ne çok sadeben modelini çok beğendim canım
nişan için ne çok abartılı ne de çok sade,tam ayarında olmuş,Rabbim güzelce giymeyi ve o gününü çok güzel geçirmeyi nasip etsin
cumartesi nişan alışverişinde bende aldım nişan elbisemi,yakında bende açarım bi başlık
valla ordaki bayanlar çok yakıştırdı iyi taşıdığımı söyledi (tabi onlar satıcı :))evet mankenin vucududa mükemmel,sende böyleyse ohh mis muhteşem olucaksınn
aynen katılıyorum zayıfsanız gayet güzel bir nişanlık
kızlar buda benim elbisem beğenirsiniz inşş ben çok beğendimm. sade ve şık bencee...
Eki Görüntüle 275812
teşekkür ederimmm çk mutlu oldum ben normalde de abartılı şeyleri sevmiyorum bu tam benim elbisemay çok güzelmişşş :) benimki çok abartılı olmuştu :)
Çok güzel olmuşsunuz, yakışmıs elbiseniz, Allah tamamına erdirsin.
Tam kararında ne abartı ne sade süperr
canım harika bayıldım ben...hayırlısıyla güsel güsel giyersin inşallah...Alah tamamına erdirsin bir an önce
çok güzelmiş özel dikimmi bu
kızlar buda benim elbisem beğenirsiniz inşş ben çok beğendimm. sade ve şık bencee...
Eki Görüntüle 275812