• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri buda mmousee'un nişan elbisesi

mmousee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
8.420
1.247
248
kızlar buda benim elbisem beğenirsiniz inşş ben çok beğendimm. sade ve şık bencee... :32:
$Screen shot 2011-10-11 at 12.22.11 PM.jpg

ben modelini çok beğendim canım :69:
nişan için ne çok abartılı ne de çok sade,tam ayarında olmuş,Rabbim güzelce giymeyi ve o gününü çok güzel geçirmeyi nasip etsin :nazar: :34:
cumartesi nişan alışverişinde bende aldım nişan elbisemi,yakında bende açarım bi başlık :9:

ben modelini çok beğendim canım :69:
nişan için ne çok abartılı ne de çok sade,tam ayarında olmuş,Rabbim güzelce giymeyi ve o gününü çok güzel geçirmeyi nasip etsin :nazar: :34:
cumartesi nişan alışverişinde bende aldım nişan elbisemi,yakında bende açarım bi başlık :9:
teşekkür ederim canım bende aynen öyle seviyorum ne çok abartılı ne çok sade :34:

evet mankenin vucududa mükemmel,sende böyleyse ohh mis muhteşem olucaksınn
valla ordaki bayanlar çok yakıştırdı iyi taşıdığımı söyledi (tabi onlar satıcı :))
38 beden giyiyorum boyumda 1.68 güzel durdu bence topuklu bi ayakkabıyla çok güzel oldu :52:

aynen katılıyorum zayıfsanız gayet güzel bir nişanlık

aralık 4 te nişanım fotoları yayınlayınca sizlr karar verirsiniz artık :1:

Çok güzel olmuşsunuz, yakışmıs elbiseniz, Allah tamamına erdirsin.
Tam kararında ne abartı ne sade süperr:31:

ay çok güzelmişşş :) benimki çok abartılı olmuştu :)
teşekkür ederimmm çk mutlu oldum ben normalde de abartılı şeyleri sevmiyorum bu tam benim elbisem :9:

Çok güzel olmuşsunuz, yakışmıs elbiseniz, Allah tamamına erdirsin.
Tam kararında ne abartı ne sade süperr:31:

valla güzel yorumlar gelince daha çok sevdim elbisemi :1:

canım harika bayıldım ben:nazar:...hayırlısıyla güsel güsel giyersin inşallah...Alah tamamına erdirsin bir an önce:16:

kızlar buda üstüme giymiş halim :9:
$Fotoğraf0419.jpg $Fotoğraf0418.jpg
aynı zamanda bunun üstüne hürremin taçlarından çok aramıştım onuda ablam buldu :52::32:
$Foto-raf0237.jpg

Çok şık çok güzelmiş, dikkat et üşüme derkene farkettimki bu ayın 5'iydi :9::9:
Hayırlı olsun canım, darısı düğününde güzel bir gelinliğe inşallah:16:

canlarım çok teşekkür ederim nişan 17 sinde süslü halimide eklerim :9:
nerden aldığımı söylerim ama reklama falan girerde banlanırım diye korktum :25:

Back