Buda cigdemkök'ün çeyizi :) dayanmadım ekledim :)

güle güle kullan hepsi çok güzel..
yemek takımını nereden ne kadara aldın ,yazabilirmisin ??

hepsini güle güle kullan tatlım :))

Teşekkür ederim Bu arada seninlede düğün tarihimiz aynı kaydirigubbakcemile3

Hepsini mutlu mesut güzel günlerde kullan

Aminnn inşallah :Saruboceq:

güle güle kullan hepsi çok güzel..
yemek takımını nereden ne kadara aldın ,yazabilirmisin ??

Teşekkür ederim... Burdan bi dükkanda beğenip almıştım Markası noble life 550 ye aldım cnm internet sitesine bir bak istersen yeni modellerde çıkarmış çok güzel kare yemek takımları var zemuszemus

canım benim misafir yemek takımımda seninkinden ama ben bunun yanına uygun olabılecek vitrin takımı(bardak takımı) bulamadım sen aldın mı yada baktığın gördüğün uygun bişey var mı?

canım benim misafir yemek takımımda seninkinden ama ben bunun yanına uygun olabılecek vitrin takımı(bardak takımı) bulamadım sen aldın mı yada baktığın gördüğün uygun bişey var mı?

Kadehin ağız kısmında gri çizgili bi takım görmüştüm onunla uyumlu olabilirdi ama adam çok kaliteli değil zamanla çıkar boyaları dediği için almadım o yüzden şimdilik resimlerini eklediğim düz kadehlerden aldım ben denedim güzelde durdu :1:

ya tatlım ben göremiyorum seninkileri ama eminim hepside çok güzeldir güle güle kullanmak nasip etsin allahım.

cnm işyerinde bazı eklenen şeyler gözükmüyo bende oyüzden evdeki bilgisayarda bozuk yapılırsa inşallah bakıcam evden:)

canım hepside çok güzel. özellikle yemek takımını çok ama çok beğendim. modern bir havası var. güle güle kullan.

Back
X