• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buda bizim aşk yuvamız

Canım mutluluğunuz bir ömür boyu sürer inş:71:

Salonuna tek kelimeyle bayıldımmmm :65: Tv ünitesi,masa ve sandalyeleri tam istediğim gibi sipariş mi bu takım hazırmı cnm :31:

Güle güle oturun, çok sevdim evinizi :68:

Canım mutluluğunuz bir ömür boyu sürer inş:71:

Salonuna tek kelimeyle bayıldımmmm :65: Tv ünitesi,masa ve sandalyeleri tam istediğim gibi sipariş mi bu takım hazırmı cnm :31:

Güle güle oturun, çok sevdim evinizi :68:

saolasın canım tv ünitesini eşim yaptı onun dışındaki herşey saloni

ewin çok güzel.Allah hayırla sağlıkla mutlulukla yaşamayı nasip etsin.bu arada benim evime aşırı derecede benziyor.kiptaşın evlerinden mi?

Cok guzel ve ozenle dosenmis eviniz. Rabbim agiz tadiyla esinizle; mutlulukla, huzurla ve saglikla yasamanizi nasip etsin insallah.
bu arada fayans aralarinin beyazligina bittim masallah.

Cok guzel ve ozenle dosenmis eviniz. Rabbim agiz tadiyla esinizle; mutlulukla, huzurla ve saglikla yasamanizi nasip etsin insallah.
bu arada fayans aralarinin beyazligina bittim masallah.

allah razı olsun :42:
fayans araları içinse hijyen 4ever diyorum başkada bişi demiyorum :1::34:

canim benim cok begenerek baktim evine Allahim huzuru mutlulugu eksik etmesin ask yuvandan....askiniz hergün dahada olgunlasarak cogalsin insallah....Rabbim bir an bile hüzün vermesin bu güzel evde insallah amiiiiiiiiin

Evinizi çok beğendim güle güle, güzel günlerde oturun.
Oturma odası tül deseniyle, yatak odası abajur deseni ne kadar çok benziyor.
Bu güzel pırıl pırıl evin gönlünüze düştüğü anda bir bebekle şenlenmesini diliyorum.

Sevgiler...

Back
X