buda benim yerleşme aşamasında olan evim

(evliliğin korkutan yüzünü düşündüğün zamanlar çok sık eee herşey sorun çıkmasına müsait). Ne güzel ifade etmişsiniz tecrübe farklı bişey:)nazar boncuğu unutmuştum :)onuda alıyım

rahat ol emi emin ol düşündüğün gibi zor sıkıcı yorucu değil evlilik... ben çok büyütmüştüm ya yapamazsam diye. ama herşey güzel oluyor. tabi zor yanlarıda çok ama zamanla hepsi aşılıyor al al nazar boncuğunu hemen al unutma. ben çok inanırım nazara. allah güzel evinizi güzel sevginizi hep korusun canım. iyi akşamlar

Allah razı olsun her evlenen kız aynı şeyleri düşünüyor sanırım :)ama iyi yönlerini düşününce eşitleniyorum çok teşekkür ederim iyi akşamlar

ağız tadıyla güle güle oturun çok şık seçimler yapmışsınız,şimdi ki heyecanını tahmin edebiliyorum

eşyaların çok güzel canım özellikle oturma odası takımın işlalh hepsini mutlu günlerde kullanırsın evindu huzurlu mutlu olursun işallah :)

Canım eşyaların çok güzel allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin, perdelerin gelince oda kendini göstercek eminimki, halı bu serdiğin değil yazmışsın cnm, daha sade bi halı çok daha hoş durur gibi güle güle oturr tatlımm

sağol cnm bnm perde ve tül bugün geliyor inşallah perdemi acı kahve aldım halıdaki kahveye göre öyle bütünlük sağlar diye düşündüm ama bakalım ben gidince zamanla oturacaktır evin şekli düzeni...
Tekrar teşekkür ederim Darısı sana inşallah

güle güle oturun mutlulukla inşallah salondaki koltuk takımınızı nerden aldınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…