- 6 Kasım 2020
- 334
- 158
- 28
-
- Konu Sahibi Kelebekmadam
Insallah bende yenerimTebrik ederim canımdarısı yenemeyenlere insallah
Ne durumdasın Hülyacım yardımcı olablirimInsallah bende yenerim
Merhaba, bana da yardımcı olabilir misiniz ?Ne durumdasın Hülyacım yardımcı olablirim
Benim eşim artık denemek bile istemiyor onun da istek gitti. Arkadan zevk alıyorDarısı başıma artıkçok yoruldum artık psikolojik olarak
Ben de kendimi o kadar kötü hissediyorum ki ilk başlarda hiç alamıyordum bırak almayı eşimin penisi oraya yaklaştığı anda kendini geri çekiyordum daha sonra bi video izledik kadının üstte olduğu pozisyon daha rahat oluyor diyordu video bizde o şekilde denedik ve o pozisyonda biraz daha rahat olmuştum kontrol bende olduğu için ama yine de tamamen alamadım yarısına kadar giriyor devamını alamıyorum çok fazla acı hissediyorum ilerleyemiyorum ve kendimi o kadar kötü hissediyorum ki eşim bu konuda her zaman sevgi şefkat dolu yaklaşıyor hemen olmak zorunda değil sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman olur ben senin acı çekmeni istemiyorum diye sürekli motive ediyor fakat bu da kendimi kötü hissettiriyor bana. Yetersizmişim gibi hissediyorum o kadar iğrenç bi durum ki. Kendi parmağımı hatta iki parmağımı alabiliyorum fakat ilişkiye vs giremiyorum çok üzülüyorum bu duruma ve ne yapacağımı bilmiyorum eşime karşı kendimi çok kötü hissediyorumDarısı başıma artıkçok yoruldum artık psikolojik olarak
RwsmenBen de kendimi o kadar kötü hissediyorum ki ilk başlarda hiç alamıyordum bırak almayı eşimin penisi oraya yaklaştığı anda kendini geri çekiyordum daha sonra bi video izledik kadının üstte olduğu pozisyon daha rahat oluyor diyordu video bizde o şekilde denedik ve o pozisyonda biraz daha rahat olmuştum kontrol bende olduğu için ama yine de tamamen alamadım yarısına kadar giriyor devamını alamıyorum çok fazla acı hissediyorum ilerleyemiyorum ve kendimi o kadar kötü hissediyorum ki eşim bu konuda her zaman sevgi şefkat dolu yaklaşıyor hemen olmak zorunda değil sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman olur ben senin acı çekmeni istemiyorum diye sürekli motive ediyor fakat bu da kendimi kötü hissettiriyor bana. Yetersizmişim gibi hissediyorum o kadar iğrenç bi durum ki. Kendi parmağımı hatta iki parmağımı alabiliyorum fakat ilişkiye vs giremiyorum çok üzülüyorum bu duruma ve ne yapacağımı bilmiyorum eşime karşı kendimi çok kötü hissediyorum
Resmen yaşadığım şeylerin aynısını bire bir anlattınız. Nasıl olucak nasıl çözülücek bu durum artık gerçekten bilmiyorum benBen de kendimi o kadar kötü hissediyorum ki ilk başlarda hiç alamıyordum bırak almayı eşimin penisi oraya yaklaştığı anda kendini geri çekiyordum daha sonra bi video izledik kadının üstte olduğu pozisyon daha rahat oluyor diyordu video bizde o şekilde denedik ve o pozisyonda biraz daha rahat olmuştum kontrol bende olduğu için ama yine de tamamen alamadım yarısına kadar giriyor devamını alamıyorum çok fazla acı hissediyorum ilerleyemiyorum ve kendimi o kadar kötü hissediyorum ki eşim bu konuda her zaman sevgi şefkat dolu yaklaşıyor hemen olmak zorunda değil sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman olur ben senin acı çekmeni istemiyorum diye sürekli motive ediyor fakat bu da kendimi kötü hissettiriyor bana. Yetersizmişim gibi hissediyorum o kadar iğrenç bi durum ki. Kendi parmağımı hatta iki parmağımı alabiliyorum fakat ilişkiye vs giremiyorum çok üzülüyorum bu duruma ve ne yapacağımı bilmiyorum eşime karşı kendimi çok kötü hissediyorum
Bugün burda okuduklarımdan anladığım kadarıyla yukarıya doğru değil de popoya doğru itilmesi gerekiyormuş ben de bunu parmak egzersiziyle denedim ve gerçekten doğruymuş popoya doğru parmağımı soktuğumda acı hissetmedim ve sonsuz bir yermiş gibi hissettim sende bunu demeyebilirsinRwsmen
Resmen yaşadığım şeylerin aynısını bire bir anlattınız. Nasıl olucak nasıl çözülücek bu durum artık gerçekten bilmiyorum ben
Parmak egzersizlerini yapabiliyorum. İki parmak hatta üç parmak bile alabiliyorum aynı anda. Ama ilişkiye gelince olmuyorBugün burda okuduklarımdan anladığım kadarıyla yukarıya doğru değil de popoya doğru itilmesi gerekiyormuş ben de bunu parmak egzersiziyle denedim ve gerçekten doğruymuş popoya doğru parmağımı soktuğumda acı hissetmedim ve sonsuz bir yermiş gibi hissettim sende bunu demeyebilirsin
Yendiniz mi?Merhaba, bana da yardımcı olabilir misiniz ?
Ben de kendimi o kadar kötü hissediyorum ki ilk başlarda hiç alamıyordum bırak almayı eşimin penisi oraya yaklaştığı anda kendini geri çekiyordum daha sonra bi video izledik kadının üstte olduğu pozisyon daha rahat oluyor diyordu video bizde o şekilde denedik ve o pozisyonda biraz daha rahat olmuştum kontrol bende olduğu için ama yine de tamamen alamadım yarısına kadar giriyor devamını alamıyorum çok fazla acı hissediyorum ilerleyemiyorum ve kendimi o kadar kötü hissediyorum ki eşim bu konuda her zaman sevgi şefkat dolu yaklaşıyor hemen olmak zorunda değil sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman olur ben senin acı çekmeni istemiyorum diye sürekli motive ediyor fakat bu da kendimi kötü hissettiriyor bana. Yetersizmişim gibi hissediyorum o kadar iğrenç bi durum ki. Kendi parmağımı hatta iki parmağımı alabiliyorum fakat ilişkiye vs giremiyorum çok üzülüyorum bu duruma ve ne yapacağımı bilmiyorum eşime karşı kendimi çok kötü hissediyorum