Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları buda benim oglusumm

Bebişi görünce nazar değmesin diye maşallah demeden geçemedim. Çooooook tatlı. Bolca bakayım bebeğim benzesin diye :)

ayy teyzesııı tesekur ederız ama benım oglusum bana cok cırkın gorunuyo yaaa b8ır arakadas masa ustune koymuss sasırdım yanıı

yesin teyzesi onuuuu yeni fotoları varmı her gırdıgımde baskla bır foto koyutosun degsıcenmı bu fotoları

ayy teyzesııı tesekur ederız ama benım oglusum bana cok cırkın gorunuyo yaaa b8ır arakadas masa ustune koymuss sasırdım yanıı

Hayııııııır :) neresi çirkin. Ama çirkin diyelim nazar değmesin annesi. Maskot gibi bir şey. Al reklam filmine koy bunu. Bir de gülüyor cin cin. Gerçekten çok güzel bir bebek :)

Hayııııııır :) neresi çirkin. Ama çirkin diyelim nazar değmesin annesi. Maskot gibi bir şey. Al reklam filmine koy bunu. Bir de gülüyor cin cin. Gerçekten çok güzel bir bebek :)

tesekur ederız teyzesı aaaaaa oglusum reklamlıktamı olmusss

ben kesinlikle bu bebişi yiyecem başka şansı yok bu çokkkkkkkkkkkkkk tatlı ve çok şeker..................

degıstınmı canım resımlerını cok tatlu bebek olmusssss masllahhhhhh supanallh nazarlardan korusun tu tu tu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…