Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları buda benim oglusumm

baya cokta zayıf dogdu 37+1 3.300 dü birinci ayda 5.500 dü.
sonra dedigim tablo gibi seyretti
anne sütü sadece doktorumuz bile takılıyor bana gel senin sutunu paketleyip satalım diye...:dance: püf noktalarını söyliyim bol bol kepekli ekmek yee bu sırrı kimseye vermem ha bol bol meyve ye portakal yemeeee bebişlerde alerji ishal yapiyyy..

masallah canımm senın kızzz benım oglumuuu pestıl edederrrrrrrrrrrr bır el ettımı kus gıbı yere dusey yavrummm vah vahhh kepeklı ekmekkmı kılo yaptı ogunda ben fazla anne sutu vermıyorummm cunku sutumu fazla yemmek ıstemıyo ondaaan mamam takvıyesı yaopırum amma agırlıklı olarak mamam verıyorum canımm

sen bitane süt pompası al biberona koy kakala ona anlamaz bile..yok kepekli deemyelim de aammaaan bünye meselesi cnm benim...bak albümümüze bi sürü resim var orda gör gelinini..

sut pompam var canım sagıyorum kokusundanmı ne anlıyooo sagınca almıyo kafasına eserseeeee mememı alıyo yoksa yanı bıraktı bırakacakkk

oylemeı bende hemen acılıyoda alla hallla anlamadım gıttı ee sen nasılsınnnn bugun bakalımm

iyiyim yok bi kere gec yukleniyor ondan sonraki seferler hmn acılıyor
napiim benim kucuk aspam tükürük püskürtüyo her tarafa.püüüüüüüüüüü yapıyo.onla urasıom simdi emzirdim meyve yedircem sen napıon:eek:klava::asigim:

iyiyim yok bi kere gec yukleniyor ondan sonraki seferler hmn acılıyor
napiim benim kucuk aspam tükürük püskürtüyo her tarafa.püüüüüüüüüüü yapıyo.onla urasıom simdi emzirdim meyve yedircem sen napıon:eek:klava::asigim:

bende senınnnn gıcık damadınıı yatırmaya calısımmm cok huysuz yaa dıs cıkarıyooooo

kıs delüüüdünmü iki aylık yavru diş mi cıkarır :1no2:eek:nun dişleri yerlesiyodur. ha ben bi yerde okuduydum bazı bebekler doguştan bile dişli doguyormus

kıss valla duıs cıkarıyo doktora goturdummmm ucları cıkmıs bılee bende sarsdımmm bır tanede deıl ıkıtane bırdennnn

kıss valla duıs cıkarıyo doktora goturdummmm ucları cıkmıs bılee bende sarsdımmm bır tanede deıl ıkıtane bırdennnn

Olabilir bazı bebeklerde erken oluyor damagı patlatıp mı cıkmıs derinin altından mı gözükor
azranında azı dişinin ucu gözüküyor:teytey: bu arada bizim dişlerimizde iyiden iyiye yerlesti bugun yarın bekliyoruz bakalım

Olabilir bazı bebeklerde erken oluyor damagı patlatıp mı cıkmıs derinin altından mı gözükor
azranında azı dişinin ucu gözüküyor:teytey: bu arada bizim dişlerimizde iyiden iyiye yerlesti bugun yarın bekliyoruz bakalım

ıkı ucları damk altından gorunuyooo baklım ne zamn pastlıycakkkkk sızın dısler daha cıkmadımııı

ıkı ucları damk altından gorunuyooo baklım ne zamn pastlıycakkkkk sızın dısler daha cıkmadımııı

yok biz daha patlatmadık zaten sizin icinde erken azranında o dönem cıkcak gibi olmustu zaten bizimkinin de damak altından gozukmeyi bırak resmen sanki deriler artık diş ceklini almıs halde ha cık tı ha cıkcak zaten bebek icin norm diş zamanı 6 ay 12 ayda bile patlatan var ki benim yegenim 10 aylıktı ilk dişi cıktıgında

yok biz daha patlatmadık zaten sizin icinde erken azranında o dönem cıkcak gibi olmustu zaten bizimkinin de damak altından gozukmeyi bırak resmen sanki deriler artık diş ceklini almıs halde ha cık tı ha cıkcak zaten bebek icin norm diş zamanı 6 ay 12 ayda bile patlatan var ki benim yegenim 10 aylıktı ilk dişi cıktıgında

evt 6 AY VE 12 AY EN NORMALİİ ERKEN CIKINCA ERKENN CURUYO DIYOLARR ONDANNN COK UZULDUMMM BAKALIMM NE OLCAKKKK COK HUZURSUZZ CANIM YAAAA

evt 6 AY VE 12 AY EN NORMALİİ ERKEN CIKINCA ERKENN CURUYO DIYOLARR ONDANNN COK UZULDUMMM BAKALIMM NE OLCAKKKK COK HUZURSUZZ CANIM YAAAA

korkma canım dedim ya bi yerde dogustan dişli bebekler oldugunu okumustum. gelişim e baglı bişey bu
bende 9 aylıkken yurumusum konuşmuşum.
ama 9 ayda yurudum diye erken yaşta sakat olup yürüyemeyecegim diye bi kaide yok
dişlerine saglıklı bakarsa bişiy olmaz canım 6 aylık bebekler icin bile diş macunu var...
fazla abur cubur tuketmesse bişşicik olmaz korkma..o bebeginin dişi gec cıkanların kendilerini avutmak icin söyledigi bi masaldır boşver...erken gec evlat bizim evladımız saglıklı olsunda farketmez.kaynanasuuuu biz şimdiden bakıyoruz dişlerimize biliyomuuusun calgel kullanıyoruz diş kaşıma temizleme cubugumuz var yaaa buyudukmu bakımlı olalım damadımız bizi begensiiin yaaaa.....:1rolleyes:

korkma canım dedim ya bi yerde dogustan dişli bebekler oldugunu okumustum. gelişim e baglı bişey bu
bende 9 aylıkken yurumusum konuşmuşum.
ama 9 ayda yurudum diye erken yaşta sakat olup yürüyemeyecegim diye bi kaide yok
dişlerine saglıklı bakarsa bişiy olmaz canım 6 aylık bebekler icin bile diş macunu var...
fazla abur cubur tuketmesse bişşicik olmaz korkma..o bebeginin dişi gec cıkanların kendilerini avutmak icin söyledigi bi masaldır boşver...erken gec evlat bizim evladımız saglıklı olsunda farketmez.kaynanasuuuu biz şimdiden bakıyoruz dişlerimize biliyomuuusun calgel kullanıyoruz diş kaşıma temizleme cubugumuz var yaaa buyudukmu bakımlı olalım damadımız bizi begensiiin yaaaa.....:1rolleyes:

HAKLISINNNN SAGLIKLI OLSUNDA GERISI MUHIM DEIL NE ZAN CIKARIRSA CIKARSINNN AAYYY BENDE PASTA YAPIM DIYORUMMM BU YARAMAZ BIRAKMIYOO

X