Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları buda benim oglusumm

kızlarr yeni fotolarımızaa baktınızmııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Maşallah da annesi nazar değmesin oğluna çok sevince de değermiş ki fazla bakmadım resmine Allah korusun ne güzel yaaa bizim daha 6 ayımız var.

ay o resım koyulurmu hiç nazar degıcek valla maşallah dıyelım barı tütütütü........

çok tatlı allah bağışlasın Allah analı babalı büyütsün
Maşallah 41 kere tütütüt
allah nazarlardan saklasın
darısı başımızaa.s

ay yawrum o güzler ne masallaaahhh cok tatlı tosuncuk allah sizlere bağışlasın huzurlu sağlıklı ömür versin yavruna

sen ne yaptın arkadaşım 41 değil 1001 kere maşallah tam yemelik kıvamda o yaaaa Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi...
Allahım benim yavrumunda o günlerini göstermeyi nasip etsin inşallah bugün 7 haftalık oldum bende.

ay maşallah yapmayın kızlar koymayın bunların resimlerini şunun şekerliğine bak ya nazar değecek kıyamam maşallah allahım hayırlı evlat kılsın analı babalı büyütsün inşallah

ben hergun bu fotoya bakmadan sıteyı dolanmıyom cok datluu yerım bunu kıss benn masa ustune bu fotoyu bıle koydum yaneee muckkkkkkkkkk

ay yawrum o güzler ne masallaaahhh cok tatlı tosuncuk allah sizlere bağışlasın huzurlu sağlıklı ömür versin yavruna

evet vteyzesı gozlerımızı babasından almıs gozlerımız maviş olcak ınsallah donmedıgı surece

merak etmje bende senın gıbı dıyodum acaba cocugumun dogdugunu gorecekmyıım dıye bı baktımkı oglsum dogmus vede ıkı aylık olmus bıle

Bebişi görünce nazar değmesin diye maşallah demeden geçemedim. Çooooook tatlı. Bolca bakayım bebeğim benzesin diye :)

ay maşallah yapmayın kızlar koymayın bunların resimlerini şunun şekerliğine bak ya nazar değecek kıyamam maşallah allahım hayırlı evlat kılsın analı babalı büyütsün inşallah

nazar degmez ınslalah oglusma ama benım goz7ume cok cırkın gorunuyo teyzesı beyenmene sevındımm zmın cunmelemızın hayırlı evlatları olsun ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…