Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları buda benim oglusumm

:dance:amanın da amanıınnn ıstırırımmm onu beeeennnnnn kızıma alabilirmiyim lütfeeeeen benim damadım olsuuunnn........:)))):teytey:

kıııs kızımın kaynanası ogluma iyi bak hee 1 gr zayıflatmaa:eek:klava::asigim: ona göre heee...ogluşumu öppŞeniz

olur dunurcum ne demk damadını topac gıbı yapcammm merak etme sennn sen nasılsın canımm

ben napiim valla gelinin çokk cazgır peşin peşin söyliyim bi dır dır ediyoki sormaaaa:1shok:eek:glunun cekecegi var valla :eek:klava::asigim: cadu yu emsiriyoomm sen bapion bakimss..

ben napiim valla gelinin çokk cazgır peşin peşin söyliyim bi dır dır ediyoki sormaaaa:1shok:eek:glunun cekecegi var valla :eek:klava::asigim: cadu yu emsiriyoomm sen bapion bakimss..

ayyy hiçç sorma bende anakucagındaa benım edepsız ogşlumu yatırıyom ayy ıkı dakka yatmak yokkkkk cok fena kurs gorupte cxıkmıs bunlar kıss

ayyy hiçç sorma bende anakucagındaa benım edepsız ogşlumu yatırıyom ayy ıkı dakka yatmak yokkkkk cok fena kurs gorupte cxıkmıs bunlar kıss

:roflol:kız bnde bizimkini oyun parkına koydum yanımda titreşim de duruyor dah dogrusu uyuyo am gözleri cok hafif acık ben senin yazdıgına gülüyodum.kurs görup gelmişler demişsin ya oda gözu tilki gibi bana gülüyor.
yook anam yok hamileyken zararlı bişiyde yiyip icmeyiz ki bunlar niye böyle kımıl zararlısıKötü Kazen

:roflol:kız bnde bizimkini oyun parkına koydum yanımda titreşim de duruyor dah dogrusu uyuyo am gözleri cok hafif acık ben senin yazdıgına gülüyodum.kurs görup gelmişler demişsin ya oda gözu tilki gibi bana gülüyor.
yook anam yok hamileyken zararlı bişiyde yiyip icmeyiz ki bunlar niye böyle kımıl zararlısıKötü Kazen

dogru soluyom cvalla bunlar kurs alıp cıkmıslarr senın kızın kac" aylık canım

6 AYLIK cnm eheee benim kız besik kertmesinden büyük:))))

anana senın kız benım oglanı dover vah vahhh oglummmmm desene light erkek olcakkk dıyeee karısı elınde oklavayla dovcıkk yasıkk benım bıdısımaa kısssssss mmasallah bu arada buyukmuss senın kısda avatardakı resımde olana kısmı bu arada kac kılo veya 3 aylıkken kac kıloydu benım oglum su an 2 ay 20 gunluk 6500 gr

:eek:
anana senın kız benım oglanı dover vah vahhh oglummmmm desene light erkek olcakkk dıyeee karısı elınde oklavayla dovcıkk yasıkk benım bıdısımaa kısssssss mmasallah bu arada buyukmuss senın kısda avatardakı resımde olana kısmı bu arada kac kılo veya 3 aylıkken kac kıloydu benım oglum su an 2 ay 20 gunluk 6500 gr

hea o benim kızım leylek amcaları getirmedi:) suan 11 kg (tartılalı bi 15 gun oldu)2 ay 20 gune şişmanda diyebiliriz o zaman azra 8200 dü.3 ayda 9 ondan sonra azalıyor..boyu kac cm azra 2 ay 20 de 63 falandı suan 74 cm..

:eek:

hea o benim kızım leylek amcaları getirmedi:) suan 11 kg (tartılalı bi 15 gun oldu)2 ay 20 gune şişmanda diyebiliriz o zaman azra 8200 dü.3 ayda 9 ondan sonra azalıyor..boyu kac cm azra 2 ay 20 de 63 falandı suan 74 cm..

masallahı var kısss nasıl 8 kıloyddduuu ben sımdıden ofglum obezx olur dıye dusunurkennn tyu tu tu kırkbır kere masllah 8 kılooo ne yedırdın kızzz sen 2 aylıkkene

masallahı var kısss nasıl 8 kıloyddduuu ben sımdıden ofglum obezx olur dıye dusunurkennn tyu tu tu kırkbır kere masllah 8 kılooo ne yedırdın kızzz sen 2 aylıkkene

baya cokta zayıf dogdu 37+1 3.300 dü birinci ayda 5.500 dü.
sonra dedigim tablo gibi seyretti
anne sütü sadece doktorumuz bile takılıyor bana gel senin sutunu paketleyip satalım diye...:dance: püf noktalarını söyliyim bol bol kepekli ekmek yee bu sırrı kimseye vermem ha bol bol meyve ye portakal yemeeee bebişlerde alerji ishal yapiyyy..

Son düzenleyen: Moderatör:
masallah canımm senın kızzz benım oglumuuu pestıl edederrrrrrrrrrrr bır el ettımı kus gıbı yere dusey yavrummm vah vahhh kepeklı ekmekkmı kılo yaptı ogunda ben fazla anne sutu vermıyorummm cunku sutumu fazla yemmek ıstemıyo ondaaan mamam takvıyesı yaopırum amma agırlıklı olarak mamam verıyorum canımm

sen bitane süt pompası al biberona koy kakala ona anlamaz bile..yok kepekli deemyelim de aammaaan bünye meselesi cnm benim...bak albümümüze bi sürü resim var orda gör gelinini..

X