Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları buda benim oglusumm

allah nazarlardan saklasın allah analı babalı ve mutlulukla geçen bir ömür nasip etsin..
bende kucağıma alacağım günü iple çekiyorummm

çok güzel bi oğlun var
Allah bağışlasın analı babalı büyütsün işallahh

hıc gece uyku yokkkk bıze gazz sanc ısı var ebbegımın gazının cıkarttıgım halde rezen cayı anosan cayı zınco metsıl kukandıgım halde hıcn bırının faydesı yokkk uyku gozlerımden akıyoo bebegıom gunduzlerı yatıyo gece oluncaa uyku onun ıcın oyun oluyo yatmak nedır bılmyıooooo sancıdan kıvır kıvır kıvranıyooo

hıc gece uyku yokkkk bıze gazz sanc ısı var ebbegımın gazının cıkarttıgım halde rezen cayı anosan cayı zınco metsıl kukandıgım halde hıcn bırının faydesı yokkk uyku gozlerımden akıyoo bebegıom gunduzlerı yatıyo gece oluncaa uyku onun ıcın oyun oluyo yatmak nedır bılmyıooooo sancıdan kıvır kıvır kıvranıyooo

canımmm ya ne tatlı bişi bu böyle Allah bağışlasın güzel günlerini görün inşallahh darısı benim ve bekleyenlerin başına olsunn

çiçeğimm bebeğin çoktatlı allahım bağışlasın darısı bizim baiımıza :) sumeyye

maşşallah allah nazarlardan korusun,analı babalı büyütsün inşalah,olmayanlarada nasip etsin AMİİİİNNNNNNNN...

Ayyyyyyyyyy Maşallah Yerim Ben Onu Ya çok Tatli Allah Anali Babali Büyütsün Canim Darisi Bizim Başimiza ...

Allah bagislasin canim Allah anali babali büyütsün..................................

Allah bağışlasın canım çok tatlı oğluşun maşAllah
Rabbim bebeğinle birlikte ömür boyu sağlık mutluluk versin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…