buda benim mutfagım:)

öncelikle mutfağınızı sağlıklı,mutlu günlerinizde kullanmanızı dilerim:nazar:

yalnız bişey dikkatimi çekti.çamaşır makinesinin mutfakta olmasından ben de hiç hoşlanmam.ama ne yazık ki benim evimde de çamaşır makinesi mutfakta.çünkü tesisat o şekilde ayarlanmış.yalnız benimki kapaklı olduğu için görünmüyor.keşke siz de kapak yaptırsaydınız o bölüme.çünkü ocağın altında bi garrip durmuş.
ya da kapak yaptırma imkanınız yoksa çamaşır makinesi ile bulaşık makinesinin yerlerini değiştirebilirsiniz.daha iyi durur.

Eğer halınız yeni alınmadıysa halınızı değiştirebilirsiniz siyah gri kırmızı beyaz tonlarında seçebilirsiniz...(siyaha yoğunluk vermeden) Onun dışında mutfak için ufak tefek eşyalarınızı kırmızı alabilirsiniz inanın renk gelecek diye düşünüyrum (örneğin : baharatlık...vb)siyah kırmızı uyumu zaten her zaman göz kamaştırıcıdır :34:

bence çamaşır makinası ve bulaşık makinasının yerini değişsen daha hoş durur diyorum genede sen bilirsin sonuçta ocağın altına bulaşık makinası hoş durur:20::1:

bir odada eşyalara tamamlayıcı olan şey halı ve perdedir; perdeni halına uygun organzeden daha uçuşan bir tül yaptırabilirsin yada şu zebra storlardan.
dolaplardan sarkan örtüleri kaldırabilrsin
bir de tezgah üstündeki televizyon çok ortada onu lcdlerle değiştirip (büyük teknoloji marketlerinde çok güzel indirimler olabiliyor) masa bölümünde duvara monte edebilirsin böylece tezgahta kullanım alanın artmıi olur

gerçekten mutfağın çok şık tezgah üstündeki objelerini değiştirerek renklendirebilirsin mesela kırmızı baharatlıklar ekmeklik kaşıklık havlu askısı vs

Eğer halınız yeni alınmadıysa halınızı değiştirebilirsiniz siyah gri kırmızı beyaz tonlarında seçebilirsiniz...(siyaha yoğunluk vermeden) Onun dışında mutfak için ufak tefek eşyalarınızı kırmızı alabilirsiniz inanın renk gelecek diye düşünüyrum (örneğin : baharatlık...vb)siyah kırmızı uyumu zaten her zaman göz kamaştırıcıdır :34:

halım zaten kırmızı siyah beyaz.masa nın olduğu kısımdaki halımsa kırmızı buarada:)

canım mutfak güzelde biraz renge ihtiyacı var gibi.organze kesme perdelerle renklendirebilirsin.masaya da uygun bir örtü aldınmı cıvıl cıvıl olur.

siyah ve griye kırmızı çok güzel oluyor.biraz kırmızı şık mutfak eşyaları koyun tezgahın üzerine.perdede kırmızılı bir stor olabilir mesela böyle daha iç açıcı ve modern olur.ayrıca modern mutfaklara dantel olmaz ,danteleri kaldırın bence tüm havayı öldürmüş.ahşap mutfaklara dantel kullanılır.

Hayatım güle güle kullan çok güzel.Fakat modern mutfaklarda dantel pek yakıştıramıyorm.:17:

Back
X