• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buda benim mutfağım ve oturma odam:)

eviniziiii çoook begendım hersey cok guzel evın havası bıle bı baska modern hoss gule gule kullanın ......

evınız cok guzel. Gule gule oturun. Ben de evımı yaptırıcam ve mutfagınızda bana fıkır veren bı cok sey oldu. Yerlerın seramıgıne bayıldım. Marka model verebılırsenız cok sevınırım. Duvar rengı de aynı sekılde cok modern durmus. Korıdorunuz da cok sık keza oturma odanız da. Salon benım tercıh ettıgım tarzda olmasa da evın butunuyle cok guzel uyum saglamıs. evde goz yoran, kalabalık yapan hıc bır sey goremedım ben :) tekrar gule gule oturun.

eviniziiii çoook begendım hersey cok guzel evın havası bıle bı baska modern hoss gule gule kullanın ......

evınız cok guzel. Gule gule oturun. Ben de evımı yaptırıcam ve mutfagınızda bana fıkır veren bı cok sey oldu. Yerlerın seramıgıne bayıldım. Marka model verebılırsenız cok sevınırım. Duvar rengı de aynı sekılde cok modern durmus. Korıdorunuz da cok sık keza oturma odanız da. Salon benım tercıh ettıgım tarzda olmasa da evın butunuyle cok guzel uyum saglamıs. evde goz yoran, kalabalık yapan hıc bır sey goremedım ben :) tekrar gule gule oturun.

çok güzel, çok ferah insanın içi açılıyor bakarken, güle güle oturun.

Çok teşekkür ederim. Böyle güzel yorumları okuyunca çok mutlu oluyorum :) evi satın aldığımızda her şeyi ile yapılı olduğu için açıkçası seramiğin markasını bilmiyorum. Ama mimar tüm malzemelerin en kalitelisini kullanmış. Muhtemelen seramik markalarının en iyisidir :) ışık vurduğunda parlak simli bir görüntüsü var. Koyu gri. Verebileceğim bilgiler bunlar :)

canım öncelikle güle güle otur.herşeyin harika gözüküyor ama ben mutfağına bayıldım tek kelimeyle harika mutfak dolabının beyaz olup yerlerin koyu olması çok hoş olmuş:31::31:

çok güzell allah agız tadıyla oturmanızı nasıp etsın

Allah güle güle oturmayı nasip etsin inş. Diğer sayfaya da yorum atmıstım nişanlık için görmemiş olabilirsiniz ben de özelden yazma yetkım yok henuz bana ulasabılırsenız en kısa zamanda çok mutlu olurum :)

Allah güle güle oturmayı nasip etsin inş. Diğer sayfaya da yorum atmıstım nişanlık için görmemiş olabilirsiniz ben de özelden yazma yetkım yok henuz bana ulasabılırsenız en kısa zamanda çok mutlu olurum :)

Çok teşekkür ederim:) Msj yazdım diğer konuya bakabilirsiniz :)

farklı açılardan yeni fotoğraflar:))
$DSC_0008.webp $DSC_0009.webp
$DSC_0015.webp $ev.webp
$ev2.webp $evv.webp

Back
X