• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buda benim mutfağım ve oturma odam:)

Huzurla oturun mutfağın güzelmiş.Ben ankastrelerini soracam hangi marka kullanımından memnun musun?

Huzurla oturun mutfağın güzelmiş.Ben ankastrelerini soracam hangi marka kullanımından memnun musun?

Teşekkürler. Ankastrelerim franke. Performansları çok iyi tabii memnunum fakat temizliği kolay değil. Bende biraz titizim. Görüntüsü güzel oluyo ama özellikle ocağın arkası baya sıkıntı oluyor. Ama yine de seviyorum

metalik gri-beyaz ve siyah bu üçlüye bende bayılıyorum benim evimde de kullandığım renkler ankastre temizliği konusunda söylediklerine katılıyorum ama görüntüsü de çok güzel işte ne yapalım..herşey çok hoş görünüyor tatlım.... güzel günlerde oturun diğer odalarıda paylaşırsan ne iyi olurr:34::16::16:

Sanırım yeni evlisin ben gibi:34:
Ömür boyu sağlıkla aşkla kullanırsın inşallah eşyalarınızı :16:
Mutluluklar :nazar:

metalik gri-beyaz ve siyah bu üçlüye bende bayılıyorum benim evimde de kullandığım renkler ankastre temizliği konusunda söylediklerine katılıyorum ama görüntüsü de çok güzel işte ne yapalım..herşey çok hoş görünüyor tatlım.... güzel günlerde oturun diğer odalarıda paylaşırsan ne iyi olurr:34::16::16:

Sanırım yeni evlisin ben gibi:34:
Ömür boyu sağlıkla aşkla kullanırsın inşallah eşyalarınızı :16:
Mutluluklar :nazar:

çok beğendim Allah ağız tadı versin

Evet aynen zuhalzerrin. Güzelliği uğruna temizliğine katlanıyoruz. Çok teşekkür ederim. Paylaşıcam inşallah diğerlerinde.
Prenses84 ve onuedicik. Sizlere de çok teşekkür ederim. Âmin inşallah. Bu arada 7 ay bitti evleneli. Yeni sayılırım hala sanırım:)

çok güzelmiş bayıldım valla halına ve parkenin rengine çok hoş durmuşlar güle güle oturun sağlıkla huzurla mutlulukla

salonum ve koridor:) yorumlarınızı, fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar!!!

$fotoğraf.webp$fotoğraf (3).webp$fotoğraf.webp

mutfak harika güle güle kullanın

diğer odanıda gördüm canım güzelmiş sanırım koltukların mürdüm ile pembe den oluşuyor

Eviniz cok hos tam benım istedigim,düsündügüm gibi Allah'ım banada nasip eder ınsallah tüm isteyenlerede :16: Güle güle saglıkla huzurla oturun :nazar:

Back
X