• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buda benim mutfağım ve oturma odam:)

topiğim ne kadar da gerilerde kalmış:)) fotoğrafları görmeyen arkadaşlardan fikir ve yorum bekliyorum.

oturma odasındaki halıyı küçülte bilirsin.salondaki halılar klasik olmuş.onun yerine yün sade desenli el dokuması mesela milas ya da nepal güzel durumuş.

onun dışında güle güle oturun çok guzel bir ev.özellikle koridordaki dolaplara bayıldım.

oturma odasındaki halıyı küçülte bilirsin.salondaki halılar klasik olmuş.onun yerine yün sade desenli el dokuması mesela milas ya da nepal güzel durumuş.

onun dışında güle güle oturun çok guzel bir ev.özellikle koridordaki dolaplara bayıldım.

çok teşekkürler fikirleriniz için. haklısınız oturma odasındaki halını büyüklüğü beni de rahatsız ediyor fakat bir boy küçüğü de çok ufak kalmıştı. odanın enden dar fakat boyu uzun olduğu için mecburen bunu aldım:S keşke oraya uygun olanı bulabilseydim. bir d eküçük bir şehirde yaşıyorum. alternatif çok fazla olmuyor malesef. ancak istabula gittiğimde. evlilik hazırlığı sırasında da yolum düşmedi o yüzden mecburen memleketten aldık. salon halılarını da görümcem hediye aldı sağolsun. ben beğendim ama bizi götürdüğü mağzada çok alternatif yoktu. bırakın milas ı nepali bu orda olan en güzeli idi:) bende seviyorum çok sade nepal halılarını. ilerde işte eskyince ancak değiştirebiliriz:)

çok özenli döşenmiş eviniz,güle güle huzurla oturun inşallah..

bu sayfadaki en beğendiğim evlerden biri oldu.özellikle mutfak oturma odasına bayıldım.salonda her ne kadar benim çok beğendiğim bi tarz olmasa da gözüme çok hoş geldi.içim açıldı resmen.güle güle oturun...

bu sayfadaki en beğendiğim evlerden biri oldu.özellikle mutfak oturma odasına bayıldım.salonda her ne kadar benim çok beğendiğim bi tarz olmasa da gözüme çok hoş geldi.içim açıldı resmen.güle güle oturun...

çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için:)

Cok guzel canim heryerr cok ferah iyi gunlerde kullan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canımm, evin gerçekten çok güzelmiş, bebeğinizle beraber ailece sağlık ve huzurla oturun inşallah.. :)

Back
X