• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buda benim mutfağım ve oturma odam:)

djarum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
356
13
118
Diğer
:)) evimi çok seviyorum

salonumun fotoğrafları 4. sayfada:))

6. sayfada da yeni fotoğraflar var:)

Son düzenleme:
Ya telefondan girdim. Burdan ekleyebileceğimi düşündüm ama beceremedim. En yakın zamanda ekleyeceğim:)

Ya telefondan girdim. Burdan ekleyebileceğimi düşündüm ama beceremedim. En yakın zamanda ekleyeceğim:)

Fotoğrafları eklemelisiniz.. Aksi taktirde boş içerikli konu olur..

$fotoğraf (1).webp$fotoğraf (2).webp$fotoğraf.webp$fotoğraf (1).webp$fotoğraf (2).webp$fotoğraf.webp

çk güzel cnm mutfağın iyi günlerde otur bende yüklemiştim tarzlarımız benziyo çok beğendim :49:

Evet onu müteahhit öyle yapmış. Ortası da masa. Kullanışlı çok

Son düzenleme:
mutfağına bayıldım. huzurla ,sevgiyle oturman dileğimle. mutfakta yerde ne var.gri olan halıfileks falanmı anlayamadım.

herşeyiyle mükemmel bayıldım
güle güle oturun:16:

aynı fikirdeyim diğer resimleride görelim lütfen :8:

Nerde oturuyosun tatlım çok güzelmiş evin eşyaların maşallah :))

mutfağına bayıldım. huzurla ,sevgiyle oturman dileğimle. mutfakta yerde ne var.gri olan halıfileks falanmı anlayamadım.

herşeyiyle mükemmel bayıldım
güle güle oturun:16:

Çok teşekkür ederim arkadaşlar:)
Öncelikle diğer resimleri de en yakın zamanda ekleyeceğim inşallah. Malum telefondan eklenmiyor. İlk fırsatta ekleyeceğim.
Mutfağın yeri gri seramik. Koridorlarda öyle. Farklı bir taş. Halımda sorun çıktı gönderdim o yüzden halısı yok.
Bir sonraki soruya geldiğimizde ise Karadeniz'in incisi Rize'de yaşıyorum:) direk deniz manzaram olmasa da kısmen var. Onu da çeker paylaşırım:)
Tekrar hepimize teşekkür ederim

Back
X