Buda benim mutfağım ve oturma odam:)

djarum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
356
13
118
Diğer
:)) evimi çok seviyorum

salonumun fotoğrafları 4. sayfada:))

6. sayfada da yeni fotoğraflar var:)

Son düzenleme:
Ya telefondan girdim. Burdan ekleyebileceğimi düşündüm ama beceremedim. En yakın zamanda ekleyeceğim:)

Ya telefondan girdim. Burdan ekleyebileceğimi düşündüm ama beceremedim. En yakın zamanda ekleyeceğim:)

Fotoğrafları eklemelisiniz.. Aksi taktirde boş içerikli konu olur..

çk güzel cnm mutfağın iyi günlerde otur bende yüklemiştim tarzlarımız benziyo çok beğendim

güle güle huzurla oturun inşallah çokk hoş

çk güzel cnm mutfağın iyi günlerde otur bende yüklemiştim tarzlarımız benziyo çok beğendim

Evet bende sizin fotoğrafları görmüştüm aynı şeyi düşünmüştüm:) sizin evinizde çok güzel. İyi günlerde kullanalım hepimiz:))

Evet onu müteahhit öyle yapmış. Ortası da masa. Kullanışlı çok

Son düzenleme:
evin çok tatlı keşke hepsini çekseydin canım ya

mutfağına bayıldım. huzurla ,sevgiyle oturman dileğimle. mutfakta yerde ne var.gri olan halıfileks falanmı anlayamadım.

herşeyiyle mükemmel bayıldım
güle güle oturun

aynı fikirdeyim diğer resimleride görelim lütfen

Nerde oturuyosun tatlım çok güzelmiş evin eşyaların maşallah :))

mutfağına bayıldım. huzurla ,sevgiyle oturman dileğimle. mutfakta yerde ne var.gri olan halıfileks falanmı anlayamadım.

herşeyiyle mükemmel bayıldım
güle güle oturun

Çok teşekkür ederim arkadaşlar:)
Öncelikle diğer resimleri de en yakın zamanda ekleyeceğim inşallah. Malum telefondan eklenmiyor. İlk fırsatta ekleyeceğim.
Mutfağın yeri gri seramik. Koridorlarda öyle. Farklı bir taş. Halımda sorun çıktı gönderdim o yüzden halısı yok.
Bir sonraki soruya geldiğimizde ise Karadeniz'in incisi Rize'de yaşıyorum:) direk deniz manzaram olmasa da kısmen var. Onu da çeker paylaşırım:)
Tekrar hepimize teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…