• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buda benim küçük ve mutlu evim :)

çok güzel evınız
mutlulukla oturun ınş
mobılyalar koyu renk olmasına rağmen cok modern cok beğendım
köşe takımın çok şık ve halımızda aynı:1:yoksa benzettım bılmem ama salon halıma cok benzıo gümüşsuyu mu markası:26:

çok güzel evınız
mutlulukla oturun ınş
mobılyalar koyu renk olmasına rağmen cok modern cok beğendım
köşe takımın çok şık ve halımızda aynı:1:yoksa benzettım bılmem ama salon halıma cok benzıo gümüşsuyu mu markası:26:

valla markası ne bilmiyorum ki ya :) ama çok teşekkür ederim sağol :)

bende beğendim güle güle oturun mutfak halınız ve salon takımı mobilyalar çok hoşşş

:nazar: canım çok şirin bir yuvan var iyi gunlerde oturun inşallah söylemeden edemicem salon takımınızın rengını cok begendim...

Güle güle oturun inşallah.Salon pek tarzım değil bide dantel.Diğerleri çok hoşuma gitti
Annem de dantelleri mutfaktan kaldırınca çok kızdı bana.
Evlendim ertesi hafta çektim aldım :52:

merhaba gamze adaşımsın ;) evını çok begendım salondakı aynan benım aynamın daire modeli hersey çok güzell güzen günlerde otur mutlulukla canım..

ahh cnm sen bide benim evimi görsen minnacık dersin herhalde :) herşey çok güzel güle güle oturun.

cnm evin bi harika özellikle mutfağını çok beğendim,,, mutfaktaki halının markasını sorabilirmiyim çok hoşmuş (:

:nazar::nazar::nazar:
Maşallah, evin çok hoş. Allah nazarlardan saklasın.
Mutlulukla, huzurla oturun inşallah :34:

Back
X