• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buda benim küçük ve mutlu evim :)

Gamze_58

İlk göz ağrım Hoşgeldin<3
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2011
309
0
96
İstanbul
Mutfağım :)

$foto&#287;raf.webp

Salonum :):nazar:
$foto&#287;raf (4).webp$foto&#287;raf (5).webp$foto&#287;raf (7).webp$foto&#287;raf (12).webp$foto&#287;raf (3).webp

Oturma odam :)
$foto&#287;raf (13).webp$foto&#287;raf (6).webp

$foto&#287;raf (9).webp$foto&#287;raf (14).webp$foto&#287;raf (15).webp

$foto&#287;raf (16).webp$foto&#287;raf (17).webp:nazar:

evin cok güzel ve zevkli döşenmiş ayrıca hiçte küçük bir ev değil
kullanıslı ve ferah güle güle oturun :nazar:

güle güle otur mutfağını danteller dışında çok beğendim:17:
banyon ve yatak odan da çok hoş güle güle tur canımcım..:34:

RENKLER genelde koyu benim tarzım değil ama uyumu yakalamışsınız güzel bir dekorasyon güle güle oturun hayırla ve huzurla inşallah

siyah mobilyaya bayılırım benımkılerde siyah ve gri. ayrıca salonundakı örtülerimiz aynı fransız güpürü :9 mıutlulukla oturun eviniz çok hoş.

herşey çok güzel görünüyor önemli olan sizin içinize sinmesi Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin :))

GÜLE GÜLE MUTLULUKLA OTUR MİSLER GİBİ BİR EVİN VAR CANIM.YATAK ODAN VE BANYON ÇOK HOŞUMA GİTTİ.YATAK ÖRTÜNE BAYILDIM BENDE BUNUN AYNISINI BİR YERDEN GÖRDÜM ALACAĞIM KISMETSE SADELİĞİ BENDE SEVİYORUM CANIM.ALLAH HAYIRLI BİR EVLATLA MUTLULUĞUNU PEKİŞTİRSİN İŞN.:emir_bebek::emir_bebek:

Valla herkeze cok tesekkur ederim begenmenize cok sevindim.yatak ortumde gunluk olarak kullaniyorum ortumu eminonunde kurkcu han mi yanlis hatirlamiosam adini ordan aldim :) rabbim herkeze nasip etsin mutlu mesut yasamayi.

Evin cok guzel ve sadeymis canim. Allah gule gule ömur boyu huzurla oturmak nasip etsin. cok begendim.:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
eviniz çok güzelmiş canım. eşiniz mobilyacı her halde koltuklar güzel olmuş. salonunuzu görünce önce bayıldım sonra keşke koltukları camın önüne, yemek masasınıda geriye yerleştirseymiş dedim, ama siz öyle uygun görmüşsünüz.evinizde sağlıkla ve huzurla oturun inşaallah:17:

evin çok güzelmiş tatlım ALLAH güle güle oturmayı nasip etsin geçim versin .......

Back
X