buda benim kucuk melegimin hikayesi :)

Persefon85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2007
62
0
evt kizlar benimkisi kolay ve kisa bir dogumdu ama yine sizinle paylasmak istedim..
28 subat aksami evi alt ust edip temizlik yaptim. gece biraz agrilarim vardi ama cok degildi. saat 3de banyoya girdim 30dk sicak suda kaldim ve temizlendim. kizim 'anne bugun hazirlikli ol geliyorum' diyordu sanki. sabah saat 6ya kadar yatagin icinde dolandim 6dan sonra tuvalete yetisemez oldum. uc kere ustumu degistirdim. sabah 7 gibi kiz kardsimi uyandirdim ben bugun dogurucam diye , tabi oda her zamanki gibi bana kizdi. git yat sana kalsa sen her gun doguruyorsun dedi. neyse yataga yattim yeniden esim iyi olup olmadigimi sordu butun gece uyuyamadigim icin. bende tuvaletimi tutamadigimi soyledim. oda aklinca espiri patlatti ve sakin ustume yapma dedi. bende gulmeye baslayinca suyum geldim. esim havlu getirmek icin yataktan firladi bende kalkinca birden kovadan su bosalircasina suyum geldi. ben hem guluyor hem agliyorum tabi korkudan. sonra banyoya girdim. az az agrilarim geliyor. hemen ablami aradim bu bebegin suyumu diye oda olabilir dedi. esim ve kardesim hazirlandi. ben ne zamn ayaga kalksam suyum geliyordu. hepimiz sevincden gulusuyorduk. arkadasimiz gelip beni arabayla hastaneye goturdu.

ebe kontrol etti ve bugun bebeginiz geliyor dedi. sevincden agliyorum, ellerim titriyor hemde korkuyorum. hemen dogum odasina aldilar. sancilarin sIklasmasi beklicez dedi. ayni anda bana sancilarim cogalsin diye top getirdiler. dogum hanede esim yanimda, bende yuruyorum hemde topa bakiyorum. esim bana espiriler yapiyor. ustume ustume gelme beni eziceksin diyor. topu denemeye karar verdim. ustune oturdum cocuklar gibi hem guluyor hemde zipliyordum. esim gulmeye baslayinca tabi bende dayanamadim ve kahkaha attim. birden suyum kanli falan gelmeye basladi. esim korkudan hemsireye bagirmaya basladi bu arada ben hala guluyorum ama :)

hemsire geldi, bana suni sanci vermesi gerektigini yoksa bebek tehlikeye girer dedi. bende tamam dedim. peridural isteyip istemedigimi sordu tabi ben gururla hayir dogal dogum istiyorum dedim. suni sanci verdiler. ilk sanci geldi aman allahim belden assagimi hissetmiyordum. ne buyuk bir sanci o ya. sanki kesiyorlardi beni canli canli. esim gorunce korktu ve kalamayacagini soyledi. bende onu anlayisla karsiladim o cikti kiz kardesim girdi. ikinci sanci geldi ben bagirmaya basladim peridural lutfennn diye. hemsire guldu ve igneyi getirdiler. vurucaklar benim sanci geliyor, durun simdi degil diye bagiriyorum. hemsire kolarini tutmami soyledi. zavalli stajerdi. kziin kollarini morarttim:)
neyse periduralde vurulduktan 20 dk sonra ebe geldi ve 10 santim acilmis dedi. ben tabi hala kiz kardesimle gulusuyoruz. sonra bir sey hissettim, ebeye kavasi geliyor dedim egildi bakti ve evt burda dedi. doktor geldi. gomlegini ter giymis anahtarlarini ariyordu :) dedi ilk dogumun benide heycanlandiriyorsun :))
neyse sancilar geliyor ama ben hissettmiyorum tabi ebe de sancilar geldikce sIKIN diyor. sonra doktor kafasi cikti hadi son 3 kere daha ve kziin kucaginda olacak dedi. tabi ben yoruldum. dedim ' artik yapaicam, birakin oyle kalsin' . doktor ebeler gulmeye basladi. ebe son kez dedi ve kizimi cikartim bagrima koydular.

muthis bir seydi, hic aglamiyordu. oylese benim ustumde yatiyordu. kiz kardesim ve ben agliyoruz tabi. esimde durmadan kiz kardesimin telini ariyor. ben ne hissedecegimi bilemedim. dokuz aydir bekledigim melegim kucagimdaydi. onun teni tenime deydikce icimde firtinalar kopuyordu. oylece bir saat kadar kaldim. doktor dikis atti, herseyi bitirdi ben farkinda degilim bebegime sarilmis oylece kalmistim. uykusuzdum fakat onu gormeden gecirdigim her saniye icin uzulurum diye uyuyamiyordum. 1 saat sonra hemsire bebegi kontrol etmek icin almak istedi fakat ben vermek istemiyordum. tamam dedi 30dk daha ve sonra aldi. ilk defa sesini duydum yanimda bebegi kontrol ederken. benim haylaz kizim hemsirenin eline isedi. hemsirede annesinden ayrilinca bu cok huysuz olucak dedi. muthis bir seydi. dogumdan ciktigimda mutlaka bi kac tane daha yapmaliyim dedim. kizima bakarken icimin yaglari eriyordu. 9 ay boyunca cok guzel gecmis dogumumda kolay olmustu. kizimla gurur duyuyorum.

su anda uc aylik ve beni hic biktirmadi. ilk ayindan beri her gece duzenli uyuyor.

ONU COOOOK SEVIYORUM VE YUCE RABBIME BINLERCE KEZ SUKUR EDIYORUM BANA BOYLE BIR KIZ NASIP ETTIGI ICIN...

Allah herkeze kolay saglikli bir dogum nasip etsin...

Rabbim analı babalı büyütsün inşallah.. Darısı başımıza. İnşallah bizler de görürüz o günleri...

mükemmel yasadiklarin cnm ya allhm ins hic ayirmasin minik melegini sendn ve esindn allhim böyle kolay dogumu benim gibi gün sayanlarada yastsin ins

tesekurler sehnaz52 ve gerekli
allah size kolay dogum nasip eder insallah. bebeklerinizi kucaginiza alinca zaten sancilari unutursunuz.. hamilelik zamanlarini ozluyor insan, bebegin icinde olmasi dahada muthis birsey..

Allah anali babali büyütsün canim gercekten kolay bir dogum yasamissin
Allah size bagislasin yavrusunuzu:Saruboceq:

ay canım cok güzel anlatmıssın dogurasım geldı :)) allah analı babalı buyutsun insallah.darısı bıze artık ayyy heyecan yaptım :)))

Ya harika anlatmışsın canım ya...Hiç korkum kalmadı.Allah bizede böyle bi doğum ve böyle bi evlat nasip eder inşallah.Plates topunun hakikaten faydasını gördün mü merak ettim...

valla cnm gulmekten suyum geldi. ama cok arkadasim ise yaradigini soyledi. ben esimi guldurmek icin kullandim daha cok :) suyum geldigi icin hemen yatirdilar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…